Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Σβήσε τις δυσχρωμίες και τις κηλίδες από το πρόσωπο με το Rodial Skin Bleach !


Αν σε ταλαιπωρούν δυσχρωμίες και  κηλίδες στο πρόσωπο, επιτέλους υπάρχει τρόπος να τις σβήσεις και να δεις το πρόσωπό σου πιο φωτεινό και  λαμπερό από ποτέ!


Η Rodial παρουσιάζει τη νέα επαναστατική σειρά Skin Bleach αποκλειστικά για τη μείωση της όψης των δυσχρωμιών του δέρματος, με αποτέλεσμα το δέρμα να είναι καθημερινά λαμπερό και με ομοιόμορφο χρώμα.

Η νέα σειρά Rodial Skin Bleach περιλαμβάνει:

Rodial Skin Bleach Cleanser


Καθαριστικό προσώπου που περιέχει πολύπλοκο συνδυασμό από οξέα φρούτων που απαλύνει, μαλακώνει και ανανεώνει το δέρμα. Κάνει εντατική απολέπιση με αποτέλεσμα την αναπαραγωγή νέων κυττάρων και καθαρίζει σε βάθος τους πόρους με αποτέλεσμα τη μείωση της όψης των διεσταλμένων πόρων.

Rodial Skin Bleach Mask


Μάσκα καθαρισμού που αποτελείται από έναν ισχυρό συνδυασμό  από οξέα φρούτων και ένζυμα που προσφέρουν εντατική απολέπιση στο δέρμα, με αποτέλεσμα την ανανέωση των κυττάρων με έντονο χρώμα και την διατήρηση ενός λαμπερού δέρματος με ομοιόμορφο χρώμα.

Rodial Skin Bleach Serum


Serum που αποτελείται από ένα ισχυρό συνδυασμό ενεργών συστατικών για το ομοιόμορφο χρώμα και τη λάμψη του δέρματος. Περιέχει ένζυμα που βοηθούν στην αποβολή των κυττάρων με έντονο χρώμα, διορθώνει και σβήνει τις δυσχρωμίες, τα σημάδια γήρανσης και τις κηλίδες από εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο και προσφέρει λαμπερό  και νεανικό δέρμα.
Τα προιόντα RODIAL θα τα βρείς αποκλειστικά


1. Στο online κατάστημα www.beautyworks.gr
2. Στα καταστήματα Beautyworks:
Beautyworks Κολωνάκι, Σπευσίπου & Ξάνθου, πλ. Δεξαμενής
Beautyworks Κηφισιά, Κολοκοτρώνη 8, Εμπορικό Κέντρο "Αίγλη" 
Beautyworks Γλυφάδα: Κύπρου 61, Γλυφάδα
Beautyworks @ attica, the department store, Πανεπιστημίου 9, Αθήνα
Beautyworks @ golden attica, Λ. Κηφισίας 37Α, Golden Hall, Μαρούσι
Beautyworks Θεσσαλονίκη, Προξένου Κορομηλά 47

Μερικές πληροφορίες για την εταιρία Beautyworks

Η εταιρεία Beautyworks, πρωτοπόρος στον χώρο των πολυτελών και φιλοσοφημένων καλλυντικών στην Ελλάδα ιδρύθηκε το 2000 από την Τζένη Μπαλατσινού.

Η Τζένη Μπαλατσινού, ιδρυτής και Senior Director των "Beautyworks", έχει διαγράψει τη δική της ξεχωριστή πορεία στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς, καθώς υπήρξε ένα από τα πλέον πετυχημένα top models στην δεκαετία του ‘90, με κορυφαίες συνεργασίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Από το 1996, που δημιούργησε την οικογένειά της μέχρι και σήμερα που είναι πλέον μια πολυάσχολη μητέρα τριών παιδιών, επεδίωκε πάντα να συνδυάζει την επαγγελματική με την προσωπική της ζωή.


Ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο, ανακάλυψε μια πληθώρα από ενδιαφέρουσες και σπάνιες συνταγές ομορφιάς, όλες φτιαγμένες από τα καλύτερα συστατικά της φύσης, ιδανικές για προσωπική περιποίηση αλλά και για δώρα.


Η φιλοσοφία της Τζένη Μπαλατσινού είναι να αναζητά συνεχώς,από όλο τον κόσμο, 100% φυσικά προϊόντα με τα καλύτερα συστατικά!


Για περισσότερες πληροφορίες δες στην επίσημη σελίδα  www.beautyworks.gr όπου μπορείς να κάνεις και online τις αγορές σου, με πιστωτική κάρτα ή με αντικαταβολή!

modernastaxtopouta.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου