Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

3 λάθη στην επιλογή lipstick


3 λάθη στην επιλογή lipstick

Σίγουρα έχετε νιώσει κι εσείς κάποια στιγμή πως το lipstick που μόλις αγοράσατε τελικά δεν σας ταιριάζει! Παρακάτω θα βρείτε τα 3 κλασικά λάθη που όλες κάνουμε κατά την επιλογή.
1. Λάθος χώρος: Δοκιμάζετε το lipstick στα καταστήματα καλλυντικών με έντονο τεχνητό φωτισμό. Το πρόβλημα; Τόσο η επιδερμίδα σας όσο και το lipstick δείχνουν αλλιώς, με αποτέλεσμα πολλές φορές να ανακαλύπτετε εκ των υστέρων ότι το lipstick που μόλις αγοράσατε δεν είναι αυτό που θέλατε.

2. Λάθος τρόπος: Το δοκιμάζετε στο χέρι, ή φορώντας έντονο make up, οπότε και πάλι δεν μπορείτε να καταλάβετε ακριβώς την απόχρωση του.
3. Λάθος κριτήριο: Διαλέγετε κοιτώντας το χρώμα του lipstick και μόνο. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο λάθος καθώς πολύ σημαντικό ρόλο παίζει το να ταιριάζει με την απόχρωση της επιδερμίδας σας. Για παράδειγμα όσο πιο σκούρα η επιδερμίδα τόσο πιο έντονο χρώμα χρειαζόμαστε σε lipstick, ακριβώς για να ξεχωρίσει. Από την άλλη, η ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα έχει από μόνη της μια φυσική λάμψη, οπότε μας ταιριάζουν αρκετές αποχρώσεις του ίδιου βασικού χρώματος. 
Την επόμενη, λοιπόν, φορά που θα θέλετε να ανανεώσετε το look σας αλλάζοντας το χρώμα του κραγιόν σας, προσπαθήστε να αποφύγετε τα παραπάνω λάθη. Έτσι δε θα αγοράσετε ακόμα ένα κραγιόν, το οποίο θα καταλήξει στο βάθος ενός συρταριού και δε θα χρησιμοποιήσετε ποτέ.
Και αν παρ’όλ’αυτά δεν είστε σίγουρη ότι θα καταφέρετε να κάνετε τη σωστή επιλογή, ρίξτε μια ματιά στη νέα σειρά Colour Collections Lipstick της Max Factor, η οποία έχει μια σειρά lipstick για κάθε χρώμα επιδερμίδας, ανοιχτόχρωμες, μεσαίες και πιο σκούρες. Φυσικά, κάθε ομάδα έχει όλα τα βασικά χρώματα, οπότε δεν περιορίζει την επιλογή σας. Επίσης, ταColour Collections lipstick προσφέρουν χρώμα που διαρκεί.Η σύνθεσή τους περιέχει βιταμίνη E, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και βούτυρο καριτέ. Έτσι τα χείλη σας και είναι αλλά και τα νιώθετε όμορφα!
epithimies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου