Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

CELLULITE STRETCH MARK serum


CELLULITE STRETCH MARK  serum

  • Βοηθάει στην κυτταρίτιδα
  • Επουλώνει τις ραγάδες
  • Ενυδατώνει
  • Συσφίγγει το δέρμα
  • Αδυνατίζει.

Το Cellulite της Biozn βοηθάει στη διατήρηση της φυσικής ελαστικότητας του δέρματος. στη διατήτηση του κολλαγόνου του και στην γρήγορη ανάπλαση των κυττάρων.

Η ιδιότητα του ψευδαργύρου να οξυγονώνει τα κύτταρα, τα ενεργοποιεί σε τέτοιο βαθμό που τα αναπλάθει 6-8 φορές πιο γρήγορα από το κανονικό.
Ο ψευδάργυρος είναι το βασικό μέταλλο που βρίσκεται σε κάθε κύτταρο. Ενεργοποιεί την δραστηριότητα περίπου 300 ενζύμων, τα οποία προωθούν βιοχημικές αντιδράσεις στο σώμα. Ο ψευδάργυρος υποστηρίζει την υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος και χρειάζεται για την επούλωση πληγών και την σύνθεση του DNA.
Το δέρμα περιέχει περίπου το 20% του συνολικού ψευδαργύρου του σώματος, ενώ το 75% αυτού βρίσκεται στην επιδερμίδα. Το Biozn είναι μια φόρμουλα με ψευδάργυρο και βιοενεργά οργανικά συστατικά για την ανανέωση και σύσφιξη του δέρματος.
Το Cellulite της Biozn είναι ενα φυσικό προιόν πού δρα με την δύναμη του ψευδαργύρου και άλλων φυσικών συστατικών, απευθείας στό πρόβλημα. Η βαθιά του εισχώρηση κάτω από το δέρμα καταπολεμά το πρόβλημα της κυτταρίτιδας προσφέροντας στο δέρμα και τους ιστούς τα συστατικά για την απαραίτητη αποτοξίνωση που χρειάζονται.
 Επίσης ταυτόχρονα με την εξάλειψη της κυτταρίτιδας έχουμε σύσφιξη του δέρματος και βαθιά ενυδάτωση που σίγουρα θα την νοιώσεται από την πρώτη χρήση του προιόντος. Το Cellulite δεν σταματά εδώ.
Έχετε ραγάδες το Cellulite θα τις εξαφανίσει. Ξεχάστε τα πολλά προιόντα, ένα για κάθε πρόβλημα. Τώρα έχετε το Cellulite. Κυτταρίτιδα, ενυδάτωση, σύσφιξη, ραγάδες. Cellulite! Το δικό σας προϊόν.
Δοκιμάστε το και δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να βρεί το νέο ενυδατωμένο, σφρυγιλό και απαλαγμένο απο κυτταρίτιδα δέρμα. Βάζοντας το Cellulite στην καθημερινή περιποίηση του σώματός σας θα κάνετε κάποιους να αναρωτιούνται.
Οδηγίες χρήσης:
Χρησιμοποιείται σε καθαρό και στεγνό δέρμα.
Τοποθετόντας λίγες μόνο σταγόνες στις επίμαχες περιοχές κάνοντας ελαφρύ μασαζ μέχρι να απορροφηθεί. Για πιο άμεσα αποτελέσματα το χρησιμοποιούμε πρωί και βράδι.
Δεν αφήνει λιπαρότητα στο δέρμα και διατηρεί την υγρασία του όλο το 24ωρο.
Για να πετύχουμε τά μέγιστα αποτελέσματα το χρησιμοποιούμε δύο φορές την ημέρα πρωί βράδυ.
naturalbuys.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου