Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

SILICOL SKIN για την απαλλαγή από σπυράκια και μαύρα στίγματα



SILICOL SKIN

Η ακμή σε σοβαρές καταστάσεις είναι δυνατόν να εξαπλωθεί σε ολόκληρο το σώμα δημιουργώντας όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχολογικά προβλήματα. Θεωρούμε ότι είναι ένα εφηβικό πρόβλημα, πολύ συχνά όμως μπορεί να εμφανιστεί σε μεγαλύτερες ηλικίες και να κρατήσει μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη θεραπεία.
Silicol Skin
Το Silicol Skin είναι ένα προϊόν με ιδιαίτερα ευεργετικά αποτελέσματα στον βαθύτερο καθαρισμό του προσώπου και την απαλλαγή από σπυράκια και μαύρα στίγματα. Κλινικές έρευνες του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Ακμής (Acne Support Group) απέδειξαν αποτελεσματικότητα της τάξης του 86%, με παντελή και μόνιμη απαλλαγή από τέτοιου είδους δερματολογικά προβλήματα, ενώ σύμφωνα με τις μελέτες που διεξήχθησαν στο Νοσοκομείο "Ανδρέας Συγγρός", η αποτελεσματικότητα του gel, με την βελτίωση του προϊόντος, έχει πια αγγίξει το 98%
.

                                                                                     

Η ειδική σύνθεση του Silicol Skin από πυριτικό οξύ (η ένυδρη μορφή του πυριτίου σε συνδυασμό με οξυγόνο) επιτρέπει στη μάσκα που δημιουργείται με την εφαρμογή του gel να απορροφά τη λιπαρότητα και τα βακτηρίδια που έχουν διεισδύσει στους πόρους, καταπολεμώντας έτσι από τη ρίζα σπυράκια και μαύρα στίγματα. Πάνω από μια δεκαετία το Silicol Skin χαρίζει ομορφιά και υγεία σε γυναίκες και άντρες όχι μόνο στη Γερμανία, όπου αναπτύχθηκε, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη, εντυπωσιάζοντας με την εκπληκτική δράση του.
Το Silicol Skin είναι μια δραστική μορφή πυριτικού οξέος σε ειδικό ζελέ που όταν τοποθετείται στο δέρμα σαν μάσκα έχει την ιδιότητα να σχηματίζει ένα απαλό κάλυμμα το οποίο λόγω της υψηλής απορροφητικότητας δεσμεύει όλες τις ξένες και βλαβερές ουσίες του δέρματος.

Το Silicol Skin μπορεί επίσης να τοποθετηθεί μετά τον ήλιο προστατεύοντας από τα ηλιακά εγκαύματα και επίσης στεγνώνει και δεσμεύει όλες τις δυσάρεστες οσμές.

Δεν είναι τοξικό και είναι δερματολογικά ελεγμένο.
naturalbuys.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου