Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

NEW! instant solutions | Ενισχυτικό Χειλιών




MVS-Lips™(Εκχύλισμα καρπού σόγιας, φωσφολιπίδια και εκχύλισμα φύλλων γλυκόριζας)

Η καινοτομία νανοτεχνολογίας MVSLips, συνδυάζει φωσφολιπίδια, γλυκόριζα, και εκχύλισμασόγιας τα οποία ενισχύουν τη βιο-σύνθεση του κολλαγόνου και των γλυκοπρωτεϊνών.
Τα ΗΑ μικροσφαιρίδια, του κολλαγόνου και η βιταμίνη Ε ενυδατώνουν, λειαίνουν και θρέφουν τα χείλη . Τα φωσφολιπίδια δρουν φυσικά, αναζητώντας να μεταναστεύσουν σε πιο υδροφιλικό περιβάλλον στο εσωτερικό των χειλιών. Συγκεντρώνονται σε ένα σύστημα φυσαλιδών που αυξάνονται δίνοντας στα χείλη την εμφάνιση αυξημένου όγκου. Το εκχύλισμα φύλλων γλυκόριζας έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει το ρυθμό επούλωσης των πληγών, το οποίο συνδέεται άμεσα με τις ίνες της γενιάς του νέου κολλαγόνου. Το MVS LIPS™ προάγει τοή δη υπάρχον κολλαγόνο των χειλιών ενώ βοηθά στην αποκατάσταση του δερματικού DNA φυσικά.
Εκχύλισμα Φλοιού Ιτιάς
Το εκχύλισμα του φλοιού της ιτιάς βοηθά στη κυκλοφορία του αίματος.Ενεργεί ως φυσικό συντηρητικό.
Εκχύλισμα Ρίζας Ραπανιού
Το εκχύλισμα ρίζας ραπανιού                                                      έχει διεγερτικές ιδιότητες για τις φυσιολογικές                                                                  λειτουργίες του δέρματος.                                                  Ενεργεί επίσης ως φυσικό συντηρητικό.
Φυσικό Συστατικό αντανάκλασης του φωτός
Φωτίζει τη περιοχή των χειλιών και βελτιώνει το περίγραμμα τους
Κολλαγόνο
Το κολλαγόνο βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος. Χαρίζει ουσιαστική υγρασία, και δίνει μια άμεση αίσθηση σύσφιξης στο δέρμα. Μειώνει επίσης το βάθος των ρυτίδων για μια πιο νεανική εμφάνιση.  
Βιταμίνη Ε
Η βιταμίνη Ε είναι ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας. Δεσμεύει τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει τα κύτταρα από την καταστροφή λόγω των περιβαλλοντικών συνθηκών όπως η πρόωρη γήρανση - (ζημία από έκθεση στον ήλιο). Οι κατευναστικές ιδιότητες της βιταμίνης Ε βοηθούν στην προστασία του δέρματος, και παρέχουν βαθειά ενυδάτωση.
Αντηλιακό
Το instant lip plumper περιέχει ποσότητα αντηλιακού φίλτρουγια την προστασία των χειλιών από περιβαλλοντικούς ρύπους.
Έλαιο Γλυκού Πορτοκαλιού
Το έλαιο αυτό περιέχει ισχυρές αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.Βοηθά στη βελτίωση της λάμψης του δέρματος και αναζωογονεί τις αισθήσεις.
Σμέουρα (φραμπουάζ)
Τα σμέουρα βοηθούν στην απαλότητα των χειλιών. Βοηθούν επίσης στην καλή κυκλοφορία του αίματος στα χείλη.
Mica
Το Mica είναι ένα φυσικό ορυκτό που δίνει στα χείλη ιριδίζουσα λάμψη.
Βιταμίνη C
Η βιταμίνη C είναι απαραίτητη για την παραγωγή του κολλαγόνου. Έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στην επιβράδυνση της παραγωγής υπέρ-μελαγχρωμίας (σημάδια γήρατος) παρέχοντας UV προστασία.
purelogicol.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου