Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Οι νέες σταρ του στυλ





Elizabeth Olsen           Ποιες είναι, τι μας μαθαίνουν
Από αριστερά: Με Chanel Couture, με Carven Resort, γόβες Vivienne Westwood και τσάντα The Row, με ασημί μάξι Calvin Klein, με total look Alexander McQueen.


Η μικρότερη αδερφή της Mary Kate και της Ashley διαθέτει πιο φυσιολογικό σωματικό βάρος και, καθώς όλα δείχνουν, λαμπρό μέλλον στην υποκριτική τέχνη.
Σήμα κατατεθέν του στυλ της: Μια κατά βάθος ρομαντική διάθεση, καθώς δεν κρύβει την αδυναμία της στα μεταμοντέρνα φρου-φρου κορυφαίων οίκων.
Μεγαλύτερο fashion κατόρθωμα (μέχρι τώρα): Η γνωστή σειρά Elizabeth and James της Mary Kate και της Ashley έχει πάρει το όνομά της από την ίδια και τον άλλο αδερφό της οικογενείας, τον James.
Αξίζει να αντιγράψεις: Το χάρισμά της να συμπληρώνει το κατάλληλο ρούχο με το κατάλληλο χτένισμα. Θυμήσου, ο ψηλός λαιμός θέλει updos και τα ρομαντικά μάξι μπούκλες ανεπιτήδευτες.

Chloe Moretz
Από αριστερά: Με Valentino, με Kenzo, με Calvin Klein, με Dolce & Gabbana, με Calvin Klein.
Την ξέρεις σίγουρα αν έχεις δει το Kick Ass. Καλέ, πώς μεγάλωσε από τότε; Αυτό ακριβώς είπαμε κι εμείς. Είναι μόλις δεκατεσσάρων, βέβαια, δεν έχει μεγαλώσει και πάααρα πολύ από τότε.
Σήμα κατατεθέν του στυλ της:  Η ίδια έχει δηλώσει ότι λατρεύει τα παπούτσια και το να ψωνίζει για παπούτσια.
Μεγαλύτερο fashion κατόρθωμα (μέχρι τώρα): Δεν έχει στυλίστα – ή τουλάχιστον έτσι διαδίδε(τα)ι.
Αξίζει να αντιγράψεις: Την πλήρη έλλειψη φόβου στους πειραματισμούς με διαφορετικά looks. Γιατί όχι;
 

Siriwanwaree Nareerat
Από αριστερά: Στα shows των οίκων Christian Dior, Chanel, Lanvin, Elie Saab.
Γνωστή για συντομία και περισσότερη ευκολία ως «η ταϊλανδή πριγκίπισσα», αφού όποιος δεν είναι Ταϊλανδός δυσκολεύεται τρομερά να αποφασίσει πώς προφέρεται το όνομά της, εμφανίστηκε με την παραδοσιακή ενδυμασία της χώρας της μόνο στο γάμο του Αλβέρτου στο Μονακό, καθώς έτσι επέβαλλε το πρωτόκολλο.
Σήμα κατατεθέν του στυλ της: Λάμψη ναι, πλούτος ναι, αλλά  στο πιο μοντέρνο τους. Η πριγκίπισσα έχει αδυναμία στα εκκεντρικά ψηλοτάκουνα, που πάντα εκσυγχρονίζουν το look, όσο grande κι αν είναι οι διαθέσεις του.
Μεγαλύτερο fashion κατόρθωμα (μέχρι τώρα): Στην πρόσφατη fashion week του Παρισιού, παρακολούθησε από τη front row όλα τα shows που μετράνε. Επίσης ήταν και στο couture show του οίκου Christian Dior.
Αξίζει να αντιγράψεις: Την gothic διάθεση στο μακιγιάζ (σκούρα χείλη και βλέμμα), που δίνει έναν σύγχρονο τόνο ακόμη και στην πιο επίσημη και glamorous εμφάνιση.

Cara Delevingne
Ως ένα από τα βασικά μοντέλα του οίκου Burberry, στο κόκκινο χαλί ντύνεται κυρίως με Burberry Prorsum.

Μικρότερη αδερφή της Poppy,  socialite και «πρέσβειρας» του οίκου Chanel στην Αγγλία, η δεκαοκτάχρονη Cara είναι ένα από τα αγαπημένα μοντέλα του Christopher Bailey του οίκου Burberry αλλά παράλληλα ποζάρει πολύ συχνά για το αγαπημένο site της frugalista, asos.com. Είναι κολλητή της επίσης ανερχόμενης Coco Sumner, της κόρης του Sting δηλαδή.
Σήμα κατατεθέν του στυλ της: Τα headbands, τα οποία φορά όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, με ό,τι κι αν φορά.
Μεγαλύτερο fashion κατόρθωμα (μέχρι τώρα): Απέρριψε τον ρόλο της «Posh Spice» Victoria Beckham στο μιούζικαλ Viva Forever, με αποτέλεσμα να μη δολοφονήσει εν μία νυκτί την καριέρα της στη μόδα.
Αξίζει να αντιγράψεις: Τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο «προσγειώνει» τα μίνι φορέματά της φορώντας τα με μαύρα rock-chic booties.

Abbey Lee Kershaw
Από αριστερά: Με λεοπάρ τσάντα Peekaboo του οίκου Fendi, με γυαλιά ηλίου Ralph Lauren και φούστα Free People.
Κάτι ανάμεσα σε παιδί των λουλουδιών, gypsy queen και θεά του grunge, η εικοσιτετράχρονη αυστραλή συνδυάζει τέλεια τη διάφανη ομορφιά με την αδυναμία στα piercings (έχει δέκα επάνω της) και το χέβι μέταλ (Korn, Metallica, System Of a Down κ.λπ.). Η ίδια έχει πει ότι φορά designer κομμάτια μαζί με ρούχα αγορασμένα από τον Στρατό της Σωτηρίας.
Σήμα-κατατεθέν του στυλ της: Τα αιθέρια μάξι, φορεμένα με statement σακάκια.
Μεγαλύτερο fashion κατόρθωμα (μέχρι τώρα): Αρνήθηκε να περπατήσει στην πασαρέλα του αείμνηστου Alexander McQueen φορώντας τα περιβόητα ψηλοτάκουνα παπούτσια Armadillo.
Αξίζει να αντιγράψεις: Την ανατρεπτική boho διάθεσή της, η οποία ξεφεύγει από τα τετριμμένα με την προσθήκη dark στοιχείων (μαύρες biker boots, gothic κοσμήματα). Έτσι το μποέμ look γίνεται πιο σύγχρονο.
stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου