Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Chanel Intimate Dinner: Οι καλοντυμένες




Κομψότητα και λάμψη σε φόντο άσπρο-μαύρο

Στις 27 Οκτώβρη, η αφρόκρεμα του νέου Hollywood συγκεντρώθηκε στην boutique της Chanel στο Λος Άντζελες για το Chanel Intimate Dinner. 
Και αφού ο οικοδεσπότης είναι ένας από τους διασημότερους οίκους, τα looks δε θα μπορούσαν παρά να είναι συγκλονιστικά. Έξω από την boutique είχε στηθεί ένα υπέροχο σκηνικό από γκαζόν, πράσινο και ροζέ τριαντάφυλλα. Με απλά λόγια, ένας ρομαντικός, γαλλικός οίκος, στο κέντρο του Λος Άντζελες.














Η -κι όμως- 13χρονη Elle Fanning ήταν super stylish τη βραδιά αυτή. Αν και κάθε άλλο παρά έφηβη έμοιαζε, δεν μπορούμε να μη θαυμάσουμε το υπέροχο σύνολό της: Φόρεσε μαύρο τοπ με βολάν, ιβουάρ σορτσάκι με πιέτες και μαύρες γόβες, όλα Chanel. H μαύρη κορδέλα στα μαλλιά και το clutch από πλεξιγκλάς ήταν οι funky πινελιές του look.

H μελαχρινή πλέον ηθοποιός Lily Collins ντύθηκε στα μαύρα με φόρεμα, booties και clutch Chanel.

H Aγγλίδα Cat Deeley φόρεσε ένα ασημί bohemian-glam φόρεμα και το συνδύασε με strappy πέδιλα και μπεζ clutch. Υπέροχη και απαστράπτουσα.

Κate Bosworth, έπειτα από το παιχνιδιάρικο, πολύχρωμο με tribal prints φόρεμα που φόρεσε στο party του οίκου Burberry, επέλεξε να εμφανιστεί με total black look αυτή τη φορά - μαύρο πουκάμισο, μαύρη ψηλόμεση φούστα και μαύρα wedges με χρυσές λεπτομέρειες.

Το πρώην κορίτσι της Miu Miu, Hailee Steinfeld, φόρεσε γκρι φόρεμα Chanel και το συνδύασε με stylish μαύρα brogues. Πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για την επίσης έφηβη σταρ.
stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου