Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Clinique Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator


Το best seller προϊόν φροντίδας, ακόμα πιο ενισχυμένο!

Clinique Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator















Από το 1988 που λανσαρίστηκε, το Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator τηςClinique παραμένει σταθερά ο απόλυτος σύμμαχος φροντίδας για τις ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.
Σήμερα, έρχεται με ανανεωμένη σύνθεση, που προσφέρει ακόμα πιο βαθιά, εντατική και αποτελεσματική περιποίηση στο πρόσωπο με τις συγκεκριμένες ανάγκες.

Το νέο Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator είναι ένα πλούσιο προϊόν ενυδάτωσης σε μορφή κρέμας- τζελ, που περιέχει συστατικά που ενδυναμώνουν  και ενισχύουν την υδρολιπιδική ασπίδα προστασίας μειώνοντας έτσι την απώλεια υγρασίας, ενώ παράλληλα βοηθούν στην αναδόμηση της επιδερμίδας επαναφέροντας μια υγιή ισορροπία στο δέρμα.

Στη σύνθεσή του περιέχεται ένα δραστικό κοκτέιλ συστατικών με πρωταγωνιστές τοSodium Hyaluronate για άμεση και μακροπρόθεσμη υγρασία, το εκχύλισμα από κόκκινα άλγη που προσθέτει λεία όψη στην επιδερμίδα, τηγλυκερίνη που βοηθά στη συγκράτηση της υγρασίας, το Olive Squalane που βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας της υγρασίας και το Aloe Barbadensis Leaf Juice, γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες.

Επιπλέον,  χάρη στα ευεργετικά του συστατικά χαρίζει βαθιά ενυδάτωση όχι μόνο άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα, καθώς βάσει κλινικών μελετών έχει διαπιστωθεί ότι σε μετά από μόλις 8 εβδομάδες συστηματικής χρήσης η υγρασία του δέρματος αυξάνεται κατά 40% και η υδρολιπιδική ασπίδα προστασίας ενισχύεται κατά 70%!
stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου