Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Lancôme Rouge In Love: To νέο κραγιόν



Το making of του διαφημιστικού σποτ με την Emma Watson
 Με αφορμή το λανσάρισμα του ολοκαίνουργιου κραγιόν Rouge In Love
, που θα διατίθεται και στην Ελλάδα από το Φεβρουάριο σε 24 αποχρώσεις, η Lancôme δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο κλιπ υπό τη σκηνοθετική ματιά της Adria Petty.

Η νεοϋορκέζα σκηνοθέτιδα, γνωστή για τα δημοφιλή βίντεο κλιπ των Beyonce και Regina Spektor,δημιούργησε ένα φιλμάκι 60 δευτερολέπτων, με πρωταγωνίστρια τη Βρετανίδα Emma Watson,  στο οποίο αποτύπωσε το προσωπικό της ύφος μέσα από μια μοντέρνα glam πινελιά και αρκετές ποπ αναφορές.



Το βίντεο κλιπ σε ταξιδεύει στις τρεις μεγάλες μητροπόλεις του κόσμου, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι. Σε αυτό το ταξίδι γυναίκες με έντονα βαμμένα χείλη σε ροζ, κόκκινο και μοβ χρώμα τραγουδούν το δημοφιλές τραγούδι  “Oh La La” από το γυναικείο γαλλόφωνο συγκρότημα  Brigette (Aurelie Maggiori και Sylvie Hoarau. To επιτυχημένο δίδυμο έχει διασκευάσει τους στίχους αυτού του τραγουδιού ειδικά για το νέο κραγιόν Rouge In Love μιλώντας για αγάπη και πάθος για χρώμα σε όλες τους τις μορφές.

Stylista says:
Για να δεις πρώτη το video clip για το νέο κραγιόν δεν έχεις παρά να επισκεφτείς τη σελίδα της Lancôme στo facebook ή να μπεις στο Youtube την 1η Φεβρουαρίου 2012.
stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου