Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Kiehl’s Rosa Arctica


Kiehl’s Rosa Arctica













Μια μοναδική φόρμουλα που κάνει την επιδερμίδα να «ανθίσει»!
 
Ήξερες ότι από την ηλικία των 40 ετών και έπειτα, ο κύκλος ανανέωσης της επιδερμίδας επιβραδύνεται από τις 28 στις 40 ημέρες;
Όσο γερνά το δέρμα μας, οι λειτουργίες του επιβραδύνονται, η κυτταρική ζωτικότητα και ανανέωση μειώνεται, ενώ παράλληλα η επιδερμίδα εμφανίζει ξηρότητα, λεπτές γραμμές και ρυτίδες, καθώς και απώλεια ελαστικότητας.
Η Κiehl’s με τη νέα, κρέμα περιποίησης προσώπου, Rosa Arctica, υπόσχεται να σου χαρίσει ορατά πιο υγιές και νεανικό δέρμα, μέσα από την προηγμένη της σύνθεση, βασισμένη στο ενεργό συστατικό Haberlea rhodopensis. Πρόκειται για ένα από τα σπανιότερα και πιο ανθεκτικά φυτά στον κόσμο με ηλικία άνω των 10.000 ετών, το οποίο έχει την ιδιότητα να παραμένει σε κατάσταση «λήθαργου» έως και 31 μήνες και να ανακτά τη φυσιολογική του λειτουργία όταν οι συνθήκες γίνουν πιο ευνοϊκές. Με τον τρόπο αυτό ελαχιστοποιεί την απώλεια νερού και καταφέρνει να επιβιώνει στη διάρκεια μεγάλων περιόδων ξηρασίας χωρίς καμία απώλεια, ενώ ανακτά τη φυσιολογική του ανάπτυξη λίγες μόνο ώρες αφού ποτιστεί.
 
Ακριβώς κατ’ αυτόν τον τρόπο λειτουργεί και η κρέμα Rosa Arctica, συμβάλλοντας στην "αφύπνιση" των κυττάρων της επιδερμίδας και επιταχύνοντας τις φυσικές λειτουργίες της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα; Το δέρμα γίνεται πιο λαμπερό, ελαστικό και σφριγηλό, ενώ οι ρυτίδες και λεπτές γραμμές μειώνονται ορατά και η επιδερμίδα δείχνει πιο νεανική από ποτέ!
stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου