Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Valentino: Το πιο sexy παπούτσι του 2011


Η nude δαντελένια peep-toe γόβα έκλεψε την παράσταση


Το γυναικείο κοινό μίλησε και ανέδειξε το πιο sexy παπούτσι για το 2011, το οποίο φέρει την υπογραφή Valentino. H ψηφοφορία είχε 35.000 συμμετέχουσες και κράτησε από τις 26 Σεπτεμβρίου ως τις 21 Οκτωβρίου.



Ο διαγωνισμός γίνεται κάθε χρόνο και ήταν ιδέα του καταστήματος Saks της Πέμπτης Λεωφόρου της Νέας Υόρκης και του περιοδικού Footwear News.
Η εν λόγω γόβα είναι ένα peep toe με φιάπα σε nude απόχρωση, διακοσμημένη με μαύρη δαντέλα. Περσινός νικητής ήταν η πολύχρωμη εξώφτερνη γόβα Christian Louboutin καλυμμένη με  Swarovski.
Πάλι στη δεύτερη θέση βρίσκεται ένα λαμπερό πέδιλο  Jimmy Choo γεμάτο Swarovski- προφανώς οι Αμερικανίδες δεν μπορούν να απαρνηθούν τη glam πλευρά τους.

Βέβαια, η διαφορά ψήφων από τον πρώτο στο δεύτερο νικητή ήταν μεγάλη, κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε πως η στροφή προς το chic και σοφιστικέ look είναι γεγονός παγκοσμίως - και πολύ χαιρόμαστε γι' αυτό.
Από όλα τα brands και τους σχεδιαστές, η διοργάνωση κατέληξε σε 25 φιναλίστ που θα φιλοξενηθούν στο επόμενο τεύχος του Footwear News. Οι πρώτες θέσεις καταλήφθηκαν κλασικά από τα θρυλικά ονόματα στο χώρο: Manolo Blahnik, Christian Louboutin, Dior, Givenchy, Gucci, Oscar de la Renta και Stuart Weitzman.

stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου