Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

What’s New | To Πρώτο Jeffrey Campbell Κατάστημα στην Αθήνα


What’s New | To Πρώτο JEFFREY CAMPBELL Κατάστημα στην Αθήνα Photo credits: Jeffrey Campbell
Το πρώτο κατάστημα Jeffrey Campbell θα ανοίξει τις πόρτες του στο Κολωνάκι, με το όνομα “Favela for Jeffrey Campbell”, την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011.
Τα Jeffrey Campbell shoes αποτελούν ένα από τα πλέον hot brands του Hollywood καθώς έχουν τιμητική θέση στις ντουλάπες μεγάλων stars όπως οι Sarah Jessica Parker, Rihanna, Fergie, Katy Perry, Britney Spears, Angelina Jolie, Jessica Alba, Sienna Miller, Mary-Kate Olsen, Katie Holmes, Kim Kardashian και πολλές ακόμη.



Ο οίκος Jeffrey Campbell μπορεί να έχει τραβήξει την προσοχή των fashionistas -και όχι μόνο- τα τελευταία δύο χρόνια αλλά δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας τα τελευταία 10. Με έδρα το Λος Άντζελες, τα Jeffrey Campbell shoes πρωταγωνιστούν, με το δικό τους stylish τρόπο, στα editorials των πιο σημαντικών περιοδικών μόδας ανά τον κόσμο.

Μετά τις Χολιγουντιανές stars, η μόδα των Jeffrey Campbell shoes έχει αρχίσει ήδη να αποκτά φανατικές οπαδούς και στην Ελλάδα.



Στη “Favela for Jeffrey Campbell” Θα φιλοξενηθεί και η συλλογή ενδυμάτων του σχεδιαστή ‘STELIOS KOUDOUNARIS’, ενώ οι Otherview, Mark F. Angelo και Shaya θα εμφανιστούν live στο opening πάρτι του καταστήματος JEFFREY CAMPBELL!
ladieswall.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου