Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Τα ρουζ της νέας σεζόν! Ποιες αποχρώσεις παίζουν, πώς τις φοράς!


Ξέρω πολλά κορίτσια που δεν έχουν αγοράσει ποτέ τους ρουζ. Άλλα πάλι χρησιμοποιούν απλώς μια tinted ενυδατική, έντονο κραγιόν,
μάσκαρα και that's it! Λοιπόν, αυτά τα κορίτσια θα πρέπει να το ξανασκεφτούν πολύ σοβαρά.

Γιατί τη νέα σεζόν όποια δεν φοράει ρουζ είναι ή ανενημέρωτη ή out of fashion!

God bless the... blush!
Η τάση της νέας σεζόν θέλει την επιδερμίδα μας να είναι πεντακάθαρη, το ρουζ να ξεκινάει από τα μήλα και να σβήνει ψηλά στα ζυγωματικά και ελάχιστη ποσότητα να τοποθετείται και στο κόκαλο του φρυδιού.

Ποιες αποχρώσεις ρουζ παίζουν
Το Φθινόπωρο τα χρώματα που θα φορεθούν περισσότερο είναι taupe, ροζ και ροδακινί. Το τελευταίο, μάλιστα, δεν μας προβληματίζει καθόλου, καθώς είναι ένα χρώμα το οποίο ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα!

How to
Η Pat McGrath, Global Creative Design Director της Max Factor και υπεύθυνη για πολλά looks που "περπάτησαν" στο catwalk, συμβουλεύει: "Το μυστικό μου για ένα τέλειο δέρμα είναι να εφαρμόζετε τη βάση του μακιγιάζ σε όλο το πρόσωπο και στη συνέχεια να το αφαιρείτε από κάποια σημεία, όπως για παράδειγμα από τα ζυγωματικά, για ένα πιο φυσικό αλλά άψογο τελείωμα. Στη συνέχεια εφαρμόστε ένα κρεμώδες ρουζ όπως το Miracle Touch Creamy Blush από την Max Factor. Περάστε το κάτω από τα μήλα και πάνω, προς τους κροτάφους, με κίνηση σε σχήμα C. Tέλος, μπορείτε να βάλετε στρώσεις χρώματος στα μάτια, διαλέγοντας είτε ένα απαλό, ονειρικό ροζ ή έναν πιο δραματικό τόνο".

Δες εδώ τα νέα ρουζ! Από τα catwalks στα καταστήματα καλλυντικών




Prada

 
To θέμα στο show της Prada ήταν αφιερωμένο στα νέα κορίτσια. Υποκινούμενη από αυτό, η Pat MacGrath, global make up artist της Max Factor που επιμελήθηκε και το μακιγιάζ του οίκου, έριξε τους τόνους το μακιγιάζ και βασίστηκε στα κρεμώδη ρουζ σε τριανταφυλλί τόνους που ξεκινούσαν από τα ζυγωματικά και έσβηναν προς τα μάγουλα σε σχήμα “C”. Το ίδιο προϊόν χρησιμοποιήθηκε και στα μάτια, κάτω από τα φρύδια συγκεκριμένα, αλλά και στα χείλη με λίγο ρουζ.




Το προϊόν για το look Prada

 

Για να πετύχεις το αποτέλεσμα στα ζυγωματικά των κοριτσιών του οίκου χρησιμοποίησε το Max Factor Creamy Blush σε απόχρωση Soft Copper (€15.42). Τοποθέτησε το προϊόν στα μάγουλα και σβήσε ανοδικά προς τα πάνω.
  


Donna Karan

 

Στο catwalk της Donna Karan κυριάρχησαν οι shiny υφές. Ο Baltazar Conzalez, senior make up artist της MAC, ο οποίος επιμελήθηκε και το look τόλμησε να τοποθετήσει gloss στα μάτια πάνω από την πορτοκαλί σκιά, ροζ χείλη και ένα κρεμώδες ρουζ σε πολύ απαλή baby pink απόχρωση για να προσφέρει στα μάγουλα μια λάμψη υγείας.
  


Το προϊόν για το look Donna Karan

 

Για να πετύχεις το look της Donna Karan στα ζυγωματικά επένδυσε στο Cream Colour Base απόχρωση Seaside από τα MAC (€21.00). Για να δώσεις περισσότερη λάμψη, πέρασε ψηλά στους κροτάφους μια λεπτή στρώση πούδρα λάμψης.
  



Etro

 

Εδώ το θέμα κινείται γύρω από την φυσική- ή σχεδόν φυσική- ομορφιά. Δεν υπάρχουν ακραίες αντιθέσεις. Το ρουζ τοποθετείται από το κέντρο των μήλων και σβήνει ψηλά προς τους κροτάφους σε μια ανοιχτή καφέ- μπεζ απόχρωση.
  








Το προϊόν για το look Etro

Έρχεται μέσα στο Σεπτέμβριο στα καταστήματα καλλυντικών και αναμένεται να γίνει ανάρπαστη! Όχι άδικα. Απλώς κοίταξέ την και θα καταλάβεις τον λόγο. Το συλλεκτικό ρουζ Maison Lancome (€49.00) θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις όχι μόνο το effect του οίκου Etro στα μάγουλα, αλλά και πολλών, πολλών ακόμη.
Extra tip: Ο Aaron De Mey, make up director της Lancome συμβουλεύει: "Αναμίξτε τις τρεις αποχρώσεις με ένα πινέλο, και απλώστε τις, πραγματοποιώντας εκτεταμένες κινήσεις προς τους κροτάφους, για να σμιλεύσετε τα ζυγωματικά, και να φωτίσετε την όψη της επιδερμίδας".


Moschino Cheap & Chic

 

Στον οίκο Moschino για την συλλογή Cheap & Chic το doll look είχε την τιμητική του. Ροδαλά χείλη, γενναίες δόσεις μάσκαρα και φυσικά το απαραίτητο ροζ ρουζ!
  






Το προϊόν για το look Moschino Cheap & Chic

 

Το Le Prisme Blush Glow από τον Givenchy είναι ένα ακόμη limited edition προϊόν που κάνει το ντεμπούτο του τον Σεπτέμβριο. Η απόχρωση Lune Rosee no 41 θα σου δώσει το girly effect που αναζητάς.
Tip: πριν το τοποθετήσεις τσίμπησε ελαφρώς τα μάγουλά σου για να αποκτήσουν φυσικό αναψοκοκκίνισμα κι έπειτα πέρασε το ρουζ ακριβώς πάνω στα μήλα.


Billy Reid

 

Αλαβάστρινη επιδερμίδα, χείλη που δείχνουν φρεσκοφιλημένα, μερικές στρώσεις μάσκαρα κι ένα απαλό ροζ ρουζ ματ υφής συνθέτουν την τέλεια εικόνα των μοντέλων στο catwalk του οίκου Reid. Για να αντιγράψεις αυτό το look μην παραλείψεις να χτενίσεις τα φρύδια σου ανοδικά.
  



Το προϊόν για το look Billy Reid

 

Είναι το τέλειο δύο σε ένα προϊόν που θα σου χαρίσει αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα τόσο στα μάτια όσο και στα χείλη. Το Benetint (€25.00) της Benefit θα το βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora. Για να το τοποθετήσεις στα μάγουλά σου, άπλωσε μερικές τελίτσες και άπλωσέ τις με τις άκρες των δαχτύλων σου.
  



Guy Laroche

 

Ακόμη και μια πούδρα λάμψης μπορεί να σμιλέψει τα ζυγωματικά μας και να τα “βγάλει” προς τα έξω. Βεβαίως, το συγκεκριμένο look προϋποθέτει αλαβάστρινη επιδερμίδα. Αν την έχεις go for it!
  



Το προϊόν για το look Guy Laroche

 

Μια διαφανής πούδρα λάμψης τοποθετημένη ψηλά στους κροτάφους θα κάνει με το παραπάνω τη δουλειά της όπως η Shine Powder από το EF Studio. Προσοχή: τοποθέτησε λίγη ποσότητα και αν χρειαστεί επανάλαβε. Είναι προτιμότερο από το να έχεις προσθέσει μεγάλη ποσότητα πούδρας λάμψης και έπειτα να πρέπει να αφαιρείς.
tlife.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου