Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Αντέγραψε το μακιγιάζ της Holland Roden και νιώσε κι εσύ για λίγο σαν star του Hollywood!


Την Holland Roden την γνωρίσαμε μέσα απο διάσημες ξένες σειρές, που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα και απο το ελληνικό κοινό, όπως το Lost , το Weeds και το CSI...


Η παρουσία της στη λαμπερή τελετή απονομής των MTV Movie Awards φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη.
Μαζί με πλήθος αστέρων που έδωσαν το παρών, έτσι και η Roden πόζαρε για τους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί των βραβείων, πιο όμορφη απο ποτέ, έχοντας επιλέξει ένα απο τα πιο κλασσικά και εύκολα μακιγιάζ που υπάρχουν.
Εάν λοιπόν θές κι εσύ να πετύχεις το "σικάτο" μακιγιάζ της Roden και να λάμψεις κι εσύ σαν star του Hollywood, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα παρακάτω μικρά βήματα που σου προτείνουμε.


Βήμα 1

Κάθε πετυχημένο μακιγιάζ ξεκινάει απο μια σωστή κάλυψη. Το ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι ένα make-up που θα σου προσφέρει την κάλυψη που επιθυμείς αλλά παράλληλα θα σε προστατεύει απο τον ήλιο και θα κρατάει την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη όλη μέρα!
Εμείς σου προτίνουμε της Clinique το Moisture Surge Tinted Moisturizer SPF15 (€30.00) το οποίο είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας και προσφέρει τέλειο, απαλό χρώμα με ιδανική κάλυψη ενώ σου προσφέρει άμεση ενυδάτωση! Επίσης ενδυναμώνει την υδρολιπιδική ασπίδα, φέρνοντας σε μια ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα μια υγιή ισορροπία.

Βήμα 2

Αφού τελειώσεις με την κάλυψη, δώσε λίγη παραπάνω λάμψη κάτω απο τα μάτια σου χρησιμοποιώντας ένα highlighter το οποίο βελτιώνει την υφή και την όψη του δέρματος και εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα, χωρίς να επηρεάζει το χρώμα και το τελείωμα.
Η σειρά Prep + Prime της Mac περιλαμβάνει προϊόντα για τα μάτια, τα χείλη, τις βλεφαρίδες και το δέρμα.
Επέλεξε το Primed for Perfection Highlighter της Mac στην απόχρωση που σου ταιριάζει και θα έχεις το αποτέλεσμα που θες.
 

Βήμα 3

Σειρά έχουν τα μάτια. Εφάρμοσε μια λεπτή γραμμή με μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του ματιού για να τονιστεί το βλέμμα σου. Χρησιμοποίησε αν θές ένα μολύβι με ειδικό σφουγγαράκι απο την μια πλευρά, ιδανικό για να κάνεις μόνη σου τα κατάλληλα σβησίματα που χρειάζονται στο κάτω βλέφαρο ώστε να έχεις κι εσύ το αποτέλεσμα της Roden.
Η Estee Lauder παρουσιάζει τα νέα μολύβια ματιών Double Wear Stay-in-Place (€19.70) τα οποία προσφέρουν σταθερότητα στο χρώμα εως και 15 ώρες και έχουν απο την μια πλευρά το σφουγγαράκι που χρειάζεσαι για τα σβησίματα!

Βήμα 4

Εφάρμοσε και στις πάνω και στις κάτω βλεφαρίδες 2 στρώσεις μάσκαρα για πιο έντονο αποτέλεσμα.
Το μυστικό της επιτυχίας στο συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι στις βλεφαρίδες!
Για να έχεις κι εσύ λοιπόν τέλειο αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε μια μάσκαρα που να δίνει extra μήκος στις βλεφαρίδες σου.
Η μάσκαρα του Yves Saint Laurent, Volume Effect (€33.08) δημιουργήθηκε για να προσφέρει στις βλεφαρίδες σου ανεπανάληπτο μήκος! Ιδανικά προσαρμοσμένα μεταξύ τους, η σύνθεση και το βουρτσάκι προσδίδουν σ'αυτή τη μάσκαρα εξαιρετικές ιδιότητες για ιδιαίτερα επιμηκυντική ενέργεια. Η σύνθεση περιέχει νάιλον μικρο-ίνες που προεκτείνουν αποτελεσματικά τα άκρα των βλεφαρίδων!

Βήμα 5

 

Δώσε την αίσθηση της φρεσκάδας και του καλοκαιριού εφαρμόζοντας ένα ρούζ σε γλυκιά ρόζ απόχρωση.
Στα καταστήματα Sephora θα βρείς την Star Powder της Make Up Forever (€22.04) ,σε διάφορες αποχρώσεις για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει.
Πρόκειται για μια νέα ιριδίζουσα πούδρα, κατάλληλη για μάτια κι επιδερμίδα, που θα δώσει την λάμψη που θές να πετύχεις στα ζυγωματικά σου.
 

Βήμα 6

Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου με το πιο δυνατό σημείο, τα χείλη.
Επέλεξε ένα κραγιόν σε κόκκινη απόχρωση και κάνε την εμφανισή σου πιο εκρηκτική απο ποτέ!
Η νέα σειρά κραγιόν της Max Factor Colour Collections Lipstick (€11.40) εγγυάται ένα τέλειο αποτέλεσμα δίνοντας στα χείλη σου ένα εκθαυμβωτικό χρώμα μακράς διάρκειας και extra ενυδάτωση. Θα τα βρείς σε ποικιλία χρωμάτων για να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει πιο πολύ.
 tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου