Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Μόλις δοκιμάσαμε τη νέα συλλογή μακιγιάζ της Clinique! ΄Ερχεται τον Σεπτέμβριο!

Πέρασα έναν ολόκληρο Αύγουστο προσπαθώντας να ξεφύγω από τις μέλισσες που με κυνηγούσαν. Εύλογα, ο τίτλος που θα ταίριαζε εδώ είναι "Μια μέλισσα τον Αύγουστο!".
Επιστρέφοντας στο γραφείο, διαπίστωσα ότι το πεπρωμένον φυγείν αδύνατο γιατί οι μέλισσες ήταν ακόμη εκεί. Αλλά αυτή την φορά χαλάρωσα τις αντιστάσεις μου και είπα να το απολαύσω και να δοκιμάσω ένα προς ένα όλα τα προϊόντα από την Φθινοπωρινή συλλογή μακιγιάζ της Clinique..
η οποία εμπνέεται από το θρυλικό lip gloss σε απόχρωση Black Honey το οποίο και είχε κάνει θραύση όταν πρωτοκυκλοφόρησε το 1971 (έτσι εξηγούνται οι μέλισσες, λοιπόν!).

Την ολοκαίνουρια συλλογή μακιγιάζ της Clinique με τίτλο The New Black μπορείς να την βρεις στα καταστήματα καλλυντικών από τον Σεπτέμβριο, δηλαδή σε μερικές μόλις μέρες. Και για να ξέρεις τι σε περιμένει και να φτάσεις διαβασμένη μέχρι το stands της Clinique, παρακάτω θα βρεις μερικά από τα αγαπημένα μας που είχαμε την τιμή να τα δοκιμάσουμε πρώτες.
PS: Το προϊόν που θα δεις παρακάτω έχει γίνει ένα με τα χείλη μου. Σκούρο στα τέλη καλοκαιριού; Γιατί όχι;

Lipgloss/ Lipstick Duo


Μια αγορά δύο προϊόντα! Με αυτή την αγορά δεν θα νιώσεις απλώς έξυπνη για την διαχείριση των οικονομικών σου, αλλά και όμορφη από το αποτέλεσμα που σου προσφέρει! Πρόκειται για ένα διπλό προϊόν για τα χείλη που προσφέρει 2 δόσεις έντονου χρώματος. Από τη μια άκρη το επιτυχημένο Almost Lipstick για πιο κλασικό στυλ με απαλό αποτέλεσμα και από την άλλη άκρη το Long Last Glosswear SPF15 για αισθησιακό αποτέλεσμα με λάμψη.Κυκλοφορεί στην απόχρωση Black Honey και η προτινόμενη τιμή του είναι €24.00.

Gradient Powder Blusher Limited edition

Ένα ρουζ που αναμειγνύεται τέλεια με την επιδερμίδα προσφέροντας ένα σχεδόν φυσικό αναψοκοκκίνισμα στα μάγουλα το οποίο δείχνει πολύ sexy! Κυκλοφορεί επίσης στην απόχρωση Black Honey και η προτεινόμενη τιμή του είναι €36.50.

Colour Surge Eyeshadow Quad Limited edition

Το Φθινόπωρο θέλει τα μάτια μας να δανείζονται από τις αποχρώσεις της φύσης! Μια τετραπλή σκιά ματιών που εστιάζει στο αποτέλεσμα, αλλά είναι απόλυτα extravagant. Yπέροχα χρώματα αλλά και υπέροχη υφή για εντυπωσιακό βλέμμα.Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: €39.90.

Στην συλλογή The New Black της Clinique θα βρεις ακόμη limited edition mascara, κρεμώδες eyeliner και το Almost lipstick gloss. Αρκεί να κάνεις υπομονή κάποιες μέρες ακόμη.


tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου