Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Αποκλειστικό: Backstage στη φωτογράφιση της Ναταλίας Γερμανού για την Excellence της L'Oréal Paris



Η Stylista ήταν εκεί και αναφέρει


Είναι από τα πιο καυτά beauty news της σεζόν: τρεις λαμπερές παρουσιάστριες της ελληνικής showbiz, τρεις γυναίκες με ιδιαίτερο στυλ η κάθε μία, πρωταγωνιστούν στην καμπάνια της best seller κρέμας-βαφής Excellence της L'Oréal Paris!
Ο λόγος για τη Νάντια Μπουλέ, τη Φαίη Σκορδά και τη Ναταλία Γερμανού, οι οποίες τη δοκίμασαν, βρήκαν το απόλυτο ξανθό που τους ταιριάζει και μέσα από αυτή την νέα καμπάνια, προτείνουν στις beauty addicts να ανακαλύψουν και το δικό τους ξανθό της Excellence.
Εμείς βρεθήκαμε στα παρασκήνια της φωτογράφησης της αγαπημένης Ναταλίας Γερμανού και σου μεταφέρουμε πολύτιμες συμβουλές από τον επίσημο Hair & Make Up Artist της L'Oréal Paris, Δημήτρη Γιαννέτο, ο οποίος επιμελήθηκε το χρώμα και το styling των μαλλιών της αλλά και το μακιγιάζ της.
«Για τη Ναταλία επέλεξα την απόχρωση Νο 7.31 της Excellence, ένα λαμπερό ξανθό-μελί χρώμα που αναδεικνύει τα μάτια της, ενώ για το χτένισμά της φρόντισα να διατηρήσω ένα ανάλαφρο κυματιστό look που ταιριάζει στο στιλ και στην προσωπικότητά της. Όσο για το μακιγιάζ, αρχικά δημιούργησα μία αψεγάδιαστη βάση στην επιδερμίδα εφαρμόζοντας το φον ντε τεν της L'Oréal Paris Color Infallible True Match, στη συνέχεια τόνισα τα μάτια της με σκιές σε γήινους τόνους και ολοκλήρωσα με δύο στρώσεις μάσκαρα και nude χρώμα στα χείλη». 
stylista.gr
Από τις Ελένη Αγγελικοπούλου, Ιλιάδα Κλάγκου (http://www.beautylicious.gr) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου