Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Photon Derma Roller: Νέα θεραπεία Αντιγήρανσης


Για ανάπλαση και αναζωογόνηση του δέρματος!










Εάν αναρωτιέσαι με ποιόν τρόπο μπορείς να βελτιώσεις την υφή και την όψη του δέρματός σου και να το κάνεις φέτος τις γιορτές να λάμψει «σαν το Αστέρι των Χριστουγέννων», η θεραπεία Photon Derma Roller είναι μια θεραπεία-δώρο που θα πρέπει να ζητήσεις για τη Χριστουγεννιάτικη κάλτσα σου!


Πιο συγκεκριμένα, το «θαυματουργό» νέο σύστημα Photon Derma Roller υπόσχεται να σε απαλλάξει από ρυτίδες, ουλές, σημάδια από ακμή, ήπια τριχόπτωση και επιφανειακές ραγάδες και να σου προσφέρει δέρμα σφιχτό και νεανικό! Ζητήσαμε από τον κο Απόστολο Γαϊτάνη, Πλαστικό  Χειρουργό MD CCST, να μας πει περισσότερα σχετικά:
Πώς γίνεται  η θεραπεία : Η συσκευή περιλαμβάνει μια λάμπα η οποία εκπέμπει Blue Light (μπλε φως) και  Red Light (κόκκινο φως), (ανάλογα με το πρόβλημα) καθώς και έναν κύλινδρο, ο οποίος είναι εξοπλισμένος  με περισσότερες από 200 ακίδες (μικροβελόνες). Ερχόμενος σε επαφή ο κύλινδρος με το δέρμα, προκαλεί μικροτραυματισμούς (τίποτα το ανησυχητικό) ενεργοποιώντας με αυτόν τον τρόπο,  το κολλαγόνο και την ελαστίνη. Ανάλογα με την περίπτωση και τις ανάγκες του δέρματος, χρησιμοποιείται το αντίστοιχο φως και μήκος ακίδων. Μετά την ολοκλήρωση των θεραπειών, το αποτέλεσμα είναι ένα δέρμα φρέσκο, λείο  και σφριγηλό.
Που εφαρμόζεται: Το Photon Derma Roller, μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος (πρόσωπο, λαιμό, μηροί, κοιλιακή χώρα, γλουτοί κλπ).  Ανάλογα  το πρόβλημα που σε απασχολεί, ο γιατρός θα επιλέξει το φως που θα χρησιμοποιήσει ( ερυθρό ή ιώδες) και το κατάλληλο μήκος ακίδων. Μετά  θα σηκώσει τα μανίκια και θα  «επιτεθεί» σε ρυτίδες, ουλές ακμής, τριχόπτωση, ραγάδες, ήπια κυτταρίτιδα, κλπ.

Επιπλέον εάν θέλεις ο Καινούργιος Χρόνος, να σε βρει εντυπωσιακά  πιο νέα και φρέσκια μπορείς να επιλέξεις τη θεραπεία συνδυάζει Derma Roller και μεσοθεραπεία με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες. "Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα υλικά δεν εγχύονται με ένεση, αφού το Derma Roller  είναι αυτό που κάνει τη μεσοθεραπεία" μας εξήγησε ο κύριος Γαϊτάνης. Πώς γίνεται αυτό; Πολύ απλά τα υλικά,  εφαρμόζονται  και απορροφώνται μετά  από το δέρμα, από την επιφάνεια του οποίου έχουν περάσει νωρίτερα οι μικροβελόνες του Derma Roller. Με αυτό τον τρόπο, η θεραπεία λειτουργεί τριπλά αφού: κινητοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου με τις μικροβελόνες, βοηθάει στην πλήρη απορρόφηση των υλικών από το δέρμα και χαρίζει στην επιδερμίδα τα ευεργετικά αποτελέσματα του Red και του Blue Light.
Διάρκεια Θεραπείας: Κάθε συνεδρία διαρκεί από 15-40 λεπτά, ανάλογα  με την περιοχή εφαρμογής και την έκτασή της. Επιπλέον, από την  περιοχή και το βαθμό του προβλήματος, θα εξαρτηθεί ο συνολικός αριθμός των εφαρμογών. Συνήθως όμως, υπολόγισε ότι συστήνονται,  3-4 συνεδρίες σε μεσοδιάστημα 10-15 ημερών.
stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου