Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

DIY | Half Moon Μανικιούρ – Κάντο Μόνη σου Εύκολα!



DIY | Half Moon Μανικιούρ – Κάντο Μόνη σου Εύκολα!DIY | Half Moon Μανικιούρ – Κάντο Μόνη σου Εύκολα!Photo credits: thebeautydepartment.com























Το έχουμε δει στις πασαρέλες και στα περιοδικά μόδας!
Το Half Moon Μανικιούρ είναι η τελευταία τάση της μόδας στα νύχια και μια πολύ καλή πρόταση για να δώσεις στα άκρα σου μια πιο διαφορετική και μοντέρνα εικόνα.

Στο διαδίκτυο θα βρεις πολλούς τρόπους για να το κάνεις, ωστόσο εμείς σου βρήκαμε τον πιο εύκολο! Το μόνο που θα χρειαστείς είναι στρογγυλά αυτοκόλλητα για ντοσιέ και τα αγαπημένα σου χρώματα στα βερνίκια νυχιών!

Πώς να το Κάνω;

Εφόσον έχεις προμηθευτεί τα αυτοκόλλητα ντοσιέ και έχεις επιλέξει τα αγαπημένα σου χρώματα μανό, η διαδικασία είναι πολύ απλή και χωρίζεται σε 6 απλά βήματα:



1. Πέρασε τα νύχια σου με μια διαφανής βάση, που θα σε βοηθήσει να απλώσεις καλύτερα το πρώτο χρώμα.

2. Στη συνέχεια πέρασε τα νύχια σου με χρώμα. Το χρώμα αυτό θα είναι αυτό που θα φαίνεται κάτω από το τελικό στάδιο του μανικιούρ σου, στη τελική του εμφάνιση.

3. Αφού βεβαιωθείς ότι το χρώμα έχει στεγνώσει καλά, τοποθέτησε τα στρογγυλά αυτοκόλλητα για ντοσιέ όπως στην παραπάνω εικόνα και επιμένοντας στην εφαρμογή τους στις άκρες. (Τα αυτοκόλλητα θα πρέπει να εφαρμόζουν καλά πάνω στην επιφάνεια των νυχιών σου, έτσι ώστε να μην περάσει χρώμα από κάτω).

4. Πέρασε την πάνω επιφάνεια των νυχιών σου με μια δεύτερη πιο σκούρα απόχρωση μανό (όπως στη φωτογραφία)



5. Μόλις και το δεύτερο (πάνω) χρώμα στεγνώσει καλά, αφαίρεσε προσεχτικά τα αυτοκόλλητα. Το μυστικό εδώ είναι το πολύ καλό στέγνωμα του χρώματος, ενώ η αφαίρεση του αυτοκόλλητου θα πρέπει να γίνει προς τη μεριά του πάνω χρώματος.

6. Έχεις ένα υπέροχο Half Moon μανικιούρ! Μια τελική στρώση από διαφανές βερνίκι νυχιών θα βοηθήσει στο να κρατήσεις τα νύχια σου περιποιημένα για περισσότερο χρόνο, δίνοντάς τους λίγη ακόμα λάμψη!

Δες και το Βίντεο!


ladieswall.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου