Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Μόδα: Παπούτσια Φθινόπωρο - Χειμώνας 2010 - 2011!

Τα υποδήματα της ερχόμενης σεζόν, φθινόπωρο-χειμώνας 2010-2011, συνεχίζουν την παράδοση των προηγούμενων μοντέρνων εποχών.Παραμένουν δημοφιλής : πλατφόρμα και ψηλά τακούνια, ankle boots (μποτάκια ως τον αστράγαλο), μπότες - κάλτσες, παπούτσια σε στυλ ρετρό.
Στυλ παπουτσιών
Στις πασαρέλες κυριαρχούν υποδήματα σε στρατιωτικό ύφος, στο στυλ του μινιμαλισμού, ρετρό, ανδρικά και με έθνικ στοιχεία. Η επίδραση όλων αυτών των στυλ στα παπουτσιών είναι δύσκολο να υπερεκτιμηθεί. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να λάμψετε φορώντας ρούχα σε στυλ δεκαετία '50, τότε και τα παπούτσια θα πρέπει να επιλέξετε κατάλληλα.
Ψηλοτάκουνα
Παπούτσια με ψηλά τακούνια δεν χάνουν τη "δημοτικότητά" τους. Το τακούνι μπορεί να είναι σε τρίγωνο ή ορθογώνιο σχήμα. Στη μόδα είναι τα τακούνια μεγάλου και μεσαίου ύψους. Παπούτσια με τέτοιο τακούνι είναι σταθερά και μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τη μοντέρνα εικόνα για κάθε εποχή. 

Πλατφόρμες και τακούνια "σφήνα"
Παπούτσια με πλατφόρμα και σφήνες επίσης είναι πολύ δημοφιλή. Επιλέξτε γυαλιστερή πλατφόρμα σε ρετρό στιλ.
Ή "σφήνες" με κορδόνια στο στυλ των '70.








Ankle boots (μποτάκια ως τον αστράγαλο)
Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε ankle boots ή μποτάκια, τότε δώστε προσοχή σε μοντέρνες επιλογές. Φθινοπωρινά μοντέλα για μη βροχερές μέρες - με ανοιχτή μύτη από σουέντ ή σκληρό ύφασμα. Μοντέλα για βροχερές μέρες - κλειστά από ματ δέρμα και με ψηλή πλατφόρμα.
Μοντέρνες μπότες και μποτάκια
·  Μοντέρνα μποτάκια είναι αυτά που αγκαλιάζουν σφιχτά το πόδι και δένονται με κορδόνι. Ή, αντίθετα, πολύ ελεύθερα και άνετα. Ραφές, κορδόνια ή ελαφρώς ανασηκωμένη μύτη είναι οι must λεπτομέρειες.
·  Αυτή τη σεζόν πιο δημοφιλή είναι οι μπότες με μέτριο τακούνι, σε στυλ '70. Καθώς και μπότες που φτάνουν ως το γόνατο με διαφορετικό ύψος τακουνιού. Από το πολύ υψηλό μέχρι σχεδόν επίπεδο.
·  Μπότες - κάλτσες που αγκαλιάζουν σφιχτά το πόδι και με το μήκος τους τείνουν στο άπειρο - must-have της ερχόμενης φθινοπωρινής-χειμερινής σεζόν. Μπότες με γούνινες λεπτομέρειες - μια μοντέρνα τάση του χειμώνα 2010-2011.
Περισσότερα: www.woman-life.ucoz.com
fashionistas.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου