Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, τα χρέη και η περαίωση

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, τα χρέη και η περαίωση

Θυμάστε την υπόθεση με τα 5,5 εκατ ευρώ που χρωστούσε ο Τόλης Βοσκόπουλος στην Εφορία και τα οποία στοίχισαν μέχρι και την θέση της συζύγου του Αντζελας Γκερέκου στην κυβέρνηση, αφού υποχρεώθηκε σε παραίτηση από τη θέση της υφυπουργού Πολιτισμού; Και να ήθελε κάποιος να το ξεχάσει, του το υπενθυμίζει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, που ψάχνει με το ντουφέκι να αυξήσει τα έσοδα και όταν ανακαλύπτει από έναν τόσο δημοφιλή καλλιτέχνη να χρωστά ένα τόσο μεγάλο ποσό, τον κυνηγά μέχρις εσχάτων.

Όπως είναι γνωστό, το ποσό που χρωστά ο Τόλης Βοσκόπουλος αφορά τα προηγούμενα 17 χρόνια. Οι αναλογούντες φόροι ανέρχονται συνολικά σε 5.501.901,55 ευρώ, ποσό από το οποίο το κεφάλαιο αφορά 3.169.449,80 ευρώ ενώ οι προσαυξήσεις τα 2.315.085,80 και τα τέλη τα 17.365,95. Ως γνωστόν, το ποσό των 5,5 εκατ. ευρώ έχει βεβαιωθεί από την αρμόδια εφορία και έχει καταστεί ληξιπρόθεσμο, με αποτέλεσμα ήδη η ΙΓ’ ΔΟΥ Αθηνών να έχει προχωρήσει σε κατασχέσεις των ακινήτων του τραγουδιστή, ενώ έχει ζητήσει και την ποινική του δίωξη.

Ωστόσο, παρόλα αυτά, βρέθηκε ο τρόπος που θα ξεμπλέξει μια και καλή ο Τόλης Βοσκόπουλος με αυτό το τεράστιο χρέος του στην εφορία. Ποιος είναι αυτός; Όπως αποκαλύπτει το newpost.gr, ο δημοφιλής τραγουδιστής μπήκε στην περαίωση για τα χρήματα που χρωστούσε. Έτσι θα πληρώσει τώρα όσα τυχόν του ζητηθούν και δεν θα μπορούν να ελεγχθούν εφεξής τα χρέη του για το παρελθόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος με συνεχείς προσφυγές στη δικαιοσύνη κατά το διάστημα 2003-2008 ζητούσε η διαγραφή του χρέους λόγω αδυναμίας εξόφλησής του, ωστόσο η δικαιοσύνη αποφάσισε την οριστική βεβαίωση του χρέους στην αρμόδια ΔΟΥ και έτσι ο Τόλης Βοσκόπουλος βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, αλλά βρίσκει τώρα και την ευκαιρία της περαίωσης για να ρυθμίσει τις οφειλές του...
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου