Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

O άνθρωπος που κρατάει "δεμένους" Μενεγάκη - Λάτσιο


O άνθρωπος που κρατάει "δεμένους"  Μενεγάκη - Λάτσιο
O άνθρωπος που κρατάει «δεμένους» τον Γιάννη και την Ελένη! Γνωρίζει τα πάντα και για τους δύο.
Περιστατικά της ζωής τους που δεν είχαν το θάρρος να μοιραστούν. Εχέμυθη, δεν υπάρχει περίπτωση να εκθέσει κανέναν από τους δύο. Κι όλα αυτά; Για τα τρία ανίψια της που τα λατρεύει. Δεν τα ξεχωρίζει ακόμα και από τα παιδιά της. Μητέρα και η ίδια δύο παιδιών: της Ελένης, 14 ετών, και του Κώστα, 10 ετών. Είναι παντρεμένη με τον συγγραφέα και σκηνοθέτη Λευτέρη Ξανθόπουλο, για χρόνια σύμβουλο σε Mega, ΑNT1 και ΕΡΤ.

Η Αγλαΐα Λάτσιου προσπαθεί με νύχια και με δόντια να σώσει έστω και την ύστατη αυτή στιγμή το γάμο του αδερφού της Γιάννη Λάτσιου. Αν και κανείς θα περίμενε ότι σήμερα θα γύριζε την πλάτη στην Ελένη, εκείνη όχι μόνο τη στηρίζει, αλλά αποτελεί και την καλύτερη φίλη της. Η Ελένη τής εκμυστηρεύεται τα πάντα. Ακόμα και περιστατικά που μπορεί να τη ρίξουν στα μάτια της. Ξέρει πως μόνο έτσι μπορεί να τη βοηθήσει πραγματικά αυτές τις δύσκολες στιγμές. Μόνο αν η Αγλαΐα την εμπιστευτεί απόλυτα και τώρα.

Η Αγλαία Λάτσιου αυτή τη στιγμή είναι ο μοναδικός συνδετικός κρίκος μεταξύ του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη. Από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 βρέθηκε στον ΑΝΤ1 και δούλεψε σε μεγάλες παραγωγές. Στη συνέχεια στηρίζει την Ελένη Μενεγάκη στον «Πρωινό Καφέ» και η μοίρα φέρνει τον αδερφό της Γιάννη να ερωτεύεται παράφορα την Ελένη το 1999. Δυναμική, με μεγάλο πείσμα και θέληση, η υπεύθυνη παραγωγής της Plus Production το 2004 ξεκινάει συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha που διαγράφει αξιοπρόσεκτη πορεία.

Ναταλία Γερμανού, Ανδρέας Μικρούτσικος, Βίκυ Χατζηβασιλείου, όλη η ομάδα του «Κους Κους», αλλά και η Ελένη Μενεγάκη που πήρε μετεγγραφή από το κανάλι του Αμαρουσίου πέρασαν μέσα από το τεφτέρι της, μιας και εκείνη διαπραγματεύεται όλα αυτά τα χρόνια τα ποσά που παίρνουν οι παρουσιαστές. Η εταιρία στην οποία είναι γενική διευθύντρια ανήκει στο δυναμικό των Γερμανών και σε περίοδο κρίσης που διανύει ο σταθμός κατάφερε να μην απομακρυνθεί πολύς κόσμος. Σήμερα η αδερφή του Γιάννη Λάτσιου έχει αφήσει το γραφείο της και θέλει να κρατήσει σε μια ισορροπία την ψυχολογία του αδερφού της αλλά και της Ελένης. Εύχαρις άνθρωπος, της αρέσει η μαγειρική αλλά και η αστρολογία, και πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια έχουν αναλύσει με τη γνωστή παρουσιάστρια αστρολογικούς χάρτες στους οποίους η Αση Μπήλιου έχει κάνει μια αρχική επεξεργασία.
Η Αγλαΐα Λάτσιου στην ουσία είναι η σκιά του ζευγαριού. Είναι το άτομο που αθόρυβα θέλει να είναι δίπλα τους. Αγαπάει, πονάει, θυμάται τα εννιά χρόνια που έζησε δίπλα τους χαρές και πολύ λίγες λύπες. Τα τρία ανιψάκια της είναι σαν δικά της παιδιά, αφού πολλές φορές προθυμοποιείται, αν και υπάρχει υπηρετικό προσωπικό στην οικεία του Γιάννη Λάτσιου, να μένει παρέα και να παίζει μαζί τους. Αυτή είναι η Αγλαΐα Λάτσιου, που είδε να γίνεται το τελευταίο διάστημα το πρόσωπο των ημερών! Και όχι άδικα βέβαια, από τη στιγμή που θέλει πραγματικά το καλό του αδερφού της και της Ελένης Μενεγάκη.
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου