Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Η Μαρία Μπεκατώρου, το Just the two of us και η Μενεγάκη


Η Μαρία Μπεκατώρου, το Just the two of us και η Μενεγάκη

H γνωστή τηλεπερσόνα Μαρία Μπεκατώρου μίλησε για τα νούμερα της εκπομπής της, την Ελένη Μενεγάκη, την σάτιρα που δέχεται, τη σχέση με το σύζυγο της, τα μελλοντικά της όνειρα, αλλά και την συμμετοχή της στο ριάλιτι του Mega«Just the 2 of us».

Έχοντας αποτελέσει αγαπημένο «αντικείμενο σάτιρας» του Λάκη Λαζόπουλου, των Ραδιο-Αρβύλα και του Θέμου, όχι μόνο δεν νευριάζει, αλλά νιώθει και «χαρούμενη που ασχολούνται μαζί της», καθώς η σάτιρα τους «την έχει βοηθήσει πολύ στη δουλειά της».

Η 36χρονη παρουσιάστρια που έχει κλείσει 18 χρόνια στον «πρωινό αέρα»,γεμάτη εμπιστοσύνη στον εαυτό της λέει: «δεν μιμούμαι την Ελένη Μενεγάκη. Άλλωστε εγώ είμαι περισσότερα χρόνια στην τηλεόραση». 
Δηλώνοντας «πάρα πολύ ερωτευμένη» με τον «Αντώνη της», ξεκουράζεται ψωνίζοντας στο σουπερμάρκετ το οποίο είναι «η αγαπημένη της διασκέδαση». Όσο για το αν θα την ξαναδούμε να κατεβαίνει υποψήφια με το ΛΑ.ΟΣ; «δεν με ενδιαφέρει η πολιτική. Δεν μπορώ να λέω αυτά που θα μου επιβάλλουν αλλά αυτά που θέλω εγώ».

Αυτή την περίοδο πάντως συμμετέχει στο «Just the two of us» στο οποίο όπως λέει πήρε μέρος «για να περάσει ωραία, και γιατί λατρεύει το τραγούδι». Στα μελλοντικά της όνειρα είναι κάποια στιγμή να παρουσιάσει ένα βραδινό σόου «έτσι γι΄αλλαγή»,  να κάνει ένα παιδάκι, αλλά και να «συνεχίσει να χαμογελάει».



Πηγή: People

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου