Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Τιτίκα Σαριγκούλη: Απειλούν να τη λιντσάρουν!

Τιτίκα Σαριγκούλη: Απειλούν να τη λιντσάρουν!

Απειλούν να τη λιντσάρουν! Μετά τη συνέντευξη-καταπέλτη που έδωσε η Τιτίκα Σαριγκούλη στην Τατιάνα Στεφανίδου, στη διάρκεια της οποίας εξέθεσε την άποψή της για το θέμα των μεταναστών στην Ελλάδα, για τη γκετοποίηση συνοικιών της Αθήνας και τη σκοπιμότητα που μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό, η καθημερινότητά της μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Η φοβερή και τρομερή «γιαγιά της TV» δηλώνει στην «Espresso» ότι βομβαρδίζεται από τηλεφωνήματα αγνώστων που απειλούν τη σωματική της ακεραιότητα. «Δέχομαι συνεχώς τηλεφωνήματα στο σπίτι μου από αγνώστους που απειλούν να με λιντσάρουν. Ο λόγος είναι οι πολιτικές μου πεποιθήσεις που τις εξέφρασα ευθέως. Μίλησα για την γκετοποίηση ορισμένων συνοικιών τονίζοντας ότι δεν είναι τυχαίες και φαίνεται ότι ενόχλησα κάποιους!»

Η προχθεσινή εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Αξίζει να το ζεις» είχε ως θέμα την γκετοποίηση ορισμένων περιοχών στο κέντρο της Αθήνας. Γνωστοί άνθρωποι του καλλιτεχνικού -και όχι μόνο- χώρου μίλησαν γι’ αυτό. Οταν η ηθοποιός Τιτίκα Σαριγκούλη ύψωσε τον τόνο της φωνής της μιλώντας για τη στάση που έχει κρατήσει στο θέμα των μεταναστών, αλλά και για όσα η ίδια υποστηρίζει, τα πνεύματα ηλεκτρίστηκαν...

Οι πολιτικές πεποιθήσεις της έγιναν αιτία να μετατραπεί σε ρινγκ το πλατό της Τατιάνας. Η κ. Σαριγκούλη ήρθε σε ρήξη με άλλους καλλιτέχνες και μάταια η παρουσιάστρια προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα. «Η ιδεολογία σας μου είναι αδιάφορη» απάντησε σε μία από τις άλλες προσκεκλημένες και η ηθοποιός έγινε έξαλλη.

Η Τιτίκα Σαριγκούλη υπερασπίζεται με πάθος τις απόψεις της δίχως να λογαριάζει τις συνέπειες. Οταν τη ρωτάμε αν λόγω των απειλών σκέφτεται να πάρει κάποια μέτρα προστασίας, μας απαντά δίχως δεύτερη κουβέντα: «Οχι, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
Μπορεί να μένω μόνη μου, αλλά δεν θα καταφύγω σε κάτι τέτοιο. Δεν με τρομάζουν οι απειλές. Εδώ δεν φοβήθηκα παλιότερα, σε άγριες εποχές, στην Αντίσταση, θα τρομάξω τώρα; Ετσι κι αλλιώς σήμερα, αύριο, δεν έχει σημασία πότε ακριβώς, θα φύγω απ’ τη ζωή. Δεν πρόκειται να πάρω όπλο!»

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τιτίκα Σαριγκούλη βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Πριν από δύο χρόνια άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τη βλάψουν. Μάλιστα με την αστραπιαία αντίδρασή της (σ.σ.: εκείνη τους καταδίωξε) οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Εκείνη όμως δεν φοβάται τίποτα. Είναι έτοιμη ν' αμυνθεί με νύχια και με δόντια απέναντι σε όποιον επιχειρήσει να τη βλάψει.
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου