Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Μόδα

Τα πιο περίεργα παπούτσια

Δείξε μου τα παπούτσια σου να σου πως ποια είσαι… 
Και αυτό γιατί τα παπούτσια μπορούν να υποδείξουν το κατά πόσο μια γυναίκα έχει γούστο, ή είναι απλώς κιτς, και το κατά πόσο μια γυναίκα ακολουθεί πιστά την όποια τρέλα επιτάσσει η μόδα, ή απλώς είναι υποταγμένη στα φετίχ της, που δεν είναι άλλα από τις ψηλοτάκουνες sexy γόβες της. Τα παπούτσια, όπως και να έχει, αποτελούν αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα γυναικεία αξεσουάρ… Πολλές μάλιστα είναι εκείνες που δε διστάζουν να ξοδέψουν ολόκληρους μισθούς προκειμένου να αποκτήσουν ένα ζευγάρι επώνυμες και σικάτες γόβες αλλά και ένα ζευγάρι περίεργα παπούτσια απλά και μόνο για να γίνουν το επίκεντρο της προσοχής! Πάρτε μια μικρή γέυση από τα πιο περίεργα παπούτσια του κόσμου. 
Η Lady Gaga που απειλεί το θρόνο της Madonna, θεωρείται από τους fashionistas ιέρεια της μόδας. Αφού, τολμά να φορέσει το οτιδήποτε, αγγίζοντας πολλές φορές ακόμα και τα όρια του κιτς. Ωστόσο, καθώς υποστηρίζει τις επιλογές που κάνει, τελικά βγαίνει πάντα κερδισμένη. Και, αν μη τι άλλο, συζητείται το όνομα της…
Η Rihanna με το που άλλαξε στυλίστα, άλλαξε και τις σελίδες των illustration σελίδων των περιοδικών καθώς προσέδωσε μια διαφορετική πινελιά. Είναι πλέον το απόλυτο fashion icon, που δε διστάζει να κάνει ό,τι πιο extreme στα μαλλιά της αλλά και να φορέσει τα πιο περίεργα παπούτσια.
Η Τάμτα είναι μια τραγουδίστρια της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας που κατάφερε να ξεφύγει από τα δίχτυα του μπουζουκο-ντυσίματος και ενστερνίστηκε την ποπ κουλτούρα. Η αγάπη της για τη μόδα φαίνεται σε κάθε εμφάνιση της τόσο σε ότι αφορά στις διαφορετικές κουπ μαλλιών, τόσο στους ενδυματολογικούς συνδυασμούς, όσο και στα παπούτσια που φοράει. Και μια μικρή πληροφορία: Λατρεύει και τις περίεργες και πολύχρωμες κάλτσες.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου