Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Οι πρώτες δηλώσεις της Patty!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjkkoULFM_KmJmXCj1AC0nzrpp9v_BcXgOi00YhxGvja7Y61esRcc6ftqoNcEE6i1DByQjNYGrG_pWxZ7kyj1iJ4m7HUO6_ZbnSOT_mcOrgTQt5Bl9TM-yleWXexVgZafNFRi5hR8Du45o/s400/il+mondo+di+patty.gif
Ουρές έκαναν μικροί και μεγάλοι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», προκειμένου να δουν από κοντά την Patty, που πρωταγωνιστεί στην ομώνυμη σειρά του Mega.


Η 16χρονη δεν σταμάτησε να χαμογελά και να υπογράφει αυτόγραφα, ενώ απέδειξε ότι ξέρει την γλώσσα μας, τραγουδώντας το τραγούδι της στα ελληνικά.

Η Laura Natalia Esquivel έφτασε στην Αθήνα από την Αργεντινή το βράδυ της Παρασκευής και οι θαυμαστές της αψήφησαν το κρύο προκειμένου να την δουν και να την αγκαλιάσουν.

Εμφανώς τρακαρισμένη αλλά πάντα χαμογελαστή, η Laura δεν δίστασε να αγκαλιάσει τις μικρές της φίλες, να φωτογραφηθεί και να υπογράψει αυτόγραφα. «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι για πρώτη φορά στην Ελλάδα», δήλωσε και ερμήνευσε το τραγούδι της στα ελληνικά! «Μοιάζει βουνό η ζωή, όμως θα τα καταφέρεις...», τραγούδησε η 16χρονη σε άπταιστα ελληνικά και μας άφησε άφωνους!

Το πρόγραμμά της στην χώρα μας είναι ολίγον τι φορτωμένο: το απόγευμα του Σαββάτου θα βρίσκεται στο κατάστημα «Public» του Πειραιά για να παραλάβει τον πλατινένιο δίσκο της και να υπογράψει αυτόγραφα, ενώ αργότερα θα βρεθεί στο «Athens Metro Mall.»

Tην Κυριακή θα την δούμε να τραγουδά με τον Γιώργο Καπουτζίδη στο «Just The Two Of Us».

Τέλος, τη Δευτέρα θα περάσει από το πρωινό του Mega και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα δώσει συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου και το «Αξίζει να το Ζεις» του Star!

Η Laura έγινε γνωστή από την σειρά «Patty, μια όμορφη ιστορία», που ξεκίνησε ως παιδικό μιούζικαλ της Αργεντινής και κατέληξε... φαινόμενο! Εκτός από την Ελλάδα, η σειρά προβάλλεται και σε άλλες χώρες, με την ιστορία της ασχημούλας Patty να μαγεύει μικρούς και μεγάλους.

Πηγή: Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου