Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Διαγωνισμός: Κερδίστε 5 Κουπόνια Συνολικής Αξίας 250€ από το Onlinemall.gr!

Διαγωνισμός: Κερδίστε 5 Κουπόνια Συνολικής Αξίας 250€ από το Onlinemall.gr!Διαγωνισμός: Κερδίστε 5 Κουπόνια Συνολικής Αξίας 250€ από το Onlinemall.gr!























Το Ladieswall.com σε συνεργασία με το Onlinemall.gr κάνουν δώρο σε 5 τυχερέςαναγνώστριές μας κουπόνια συνολικής αξίας 250€ για αγορές τους από το onlinemall.gr

Το onlinemall.gr, είναι το νέο ελληνικό ηλεκτρονικό πολυκατάστημα μέσα από το οποίο μπορείς να αγοράσεις υπέροχα επώνυμα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές! 

Η εταιρία Online Mall ιδρύθηκε με στόχο να εξασφαλίζει για τους πελάτες της, τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς αξιοποιώντας το e-commerce και τις δυνατότητες που παρέχει η τεχνολογία στη σημερινή εποχή. 

επώνυμα προιόντα από το onlinemall.gr

Τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα εγγυώνται συνεχώς τις πιο ανταγωνιστικές τιμές διατηρώντας ταυτόχρονα την ασφάλεια και την ποιότητα που προσφέρουν τα επώνυμα προϊόντα.

ΤΑ ΔΩΡΑ 
5 τυχερές αναγνώστριές μας θα είναι οι τυχερές νικήτριες του νέου μας διαγωνισμού που θα κερδίσουν από ένα δωροκουπόνι αξίας 50€ για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους από τοonlinemall.gr!




ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ 


Η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό είναι πολύ εύκολη ως συνήθως. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:

1. Να γίνετε φίλη μας στο facebook εδώ (εάν δεν είστε ήδη!)

2. Να αφήσετε κάτω από αυτό το άρθρο το σχόλιό σας απαντώντας στην ερώτηση "Τι λείπει από την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα;

O διαγωνισμός μας λήγει την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011.

Καλή επιτυχία σε όλες!
ladieswall.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου