Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Asked: Βασικά Πινέλα Ματιών!


Τα πινέλα είναι αναπόσπαστο κομμάτι για ένα μακιγιάζ. Υπάρχουν πολλές μάρκες και τύποι πινέλων, ομως αυτό που πρέπει να κοιτάμε είναι η ποιότητα τους-ετσι ώστε να κρατήσουν αρκέτα χρόνια Τα πινέλα ματιών που θα δείτε εδώ ειναι απο την MAC και την Sigma Makeup- τα οποια προσφέρουν την ποιότητα των MAC σε πολυ πιο συμφέρουσα τιμή.

1.Πινέλο για εφαρμογή σκιάς σε όλο το βλέφαρο. MAC 252/Sigma E60 Το πινέλο αυτό είναι απαραίτητο για να απλώνουμε τις σκιές. Είναι απο φυσική τρίχα, ειναι λεπτό και πυκνό-οσο πιο πυκνό είναι το πινέλο τοσο περισσότερη σκιά μπορει να κρατήσει και να απλώσει. 


2.Πινέλο για έντονη εφαρμογη σκιάς σε όλο το βλέφαρο. MAC 239/Sigma E55 Και αυτό το πινέλο ειναι απο φυσικη τρίχα ( mac & sigma), αλλα εχει μεγαλύτερο πάχος και ειναι ακόμα πιο πυκνό. Το  παχος και πυκνοτητα του, επιτρέπουν να κρατάει πολύ περισσότερη σκιά και έτσι να εφαρμόζει πιο έντονα το χρώμα.

3.Πινέλο για την γωνία του ματιού και για το κόκκαλο MAC 275/Sigma E70  Φυσική τρίχα, μέτριο πάχος, είναι ελαφρώς πυκνό και έχει διαγώνιο σχήμα για να μπορεί να μπένει στην γωνία του ματιού και μέσα στο κόκκαλο. Κρατάει αρκετό χρώμα και το σχήμα του διευκολύνει την εφαρμογή σκιάς στην εξωτερική γωνία του ματιού. 


4. Μεγάλο πινέλο σκιάς ΜΑC227/SigmaE50
 Φυσική τρίχα, ειναι πολύ παχύ και πολύ πυκνο. Είναι ενα πινέλο που βολέυει για μια γρήγορη εφαρμογή σκιάς σε όλο το βλέφαρο με έντονο αποτέλεσμα χωρις να χρειάζεται να βάλετε πολλές στρώσεις σκιάς για έντονο χρώμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθει και γύρω απο το μάτι,πάνω απο τα μήλα, με μια πούδρα λάμψης. Αν έχετε πολύ μικρά μάτια μην το προτιμήσετε γιατι μπορεί να εφαρμόζει την σκιά εκτος του ορίου των ματιών σας. 











5. Πινέλο για σβήσιμο, ανακάτεμα και εφαρμογη σκιάς. MAC217/Sigma E25. Φυσική τρίχα, πιο μακρυες τριχες, ελαφρώς αρραιές και σχήμα που ανόιγει στην άκρη. Αυτο το πινέλο ειναι το κλειδί για ένα δέμενό μακιγιάζ ματιών. Χρησιμοποιήται για να σβήνει τις έντονες γραμμές που κάνει η σκιά, ειδηκά μέσα και πάνω στο κόκκαλο,απαραίτητο για smokey eyes. Αν το αποτέλεσμα της σκιάς βγεί πιο έντονο απο οτι το θέλετε, περνώντας αυτο το πίνελο πάνω απο την σκιά με μικρές γρήγορες κινίσεις, το χρώμα γίνεται σταδιακά πιο ελαφρύ μέχρι να το φέρεται στην ένταση που θέλετε. Επίσης, είναι πολυ ωραίο για να χρησιμοποιηθεί με πολύ σκούρες σκιές γιατι δεν εφαρμόζει έντονα το χρώμα και έτσι ελέγχετε ποσο σκούρη απόχρωση θέλετε. Είναι το πινέλο που επιτρέπει το ανακάτεμα σκιων. Αν χρησιμοποιήσετε παραπάνω απο μια σκιά, ειδηκά στη μετάβαση απο το κινιτό βλέφαρο στο κόκκαλο, βοηθάει να ανακατευτούν οι σκιές μαζι και να μην φένεται έντονα που αρχίζει και τελειώνει το καθε χρώμα. Δίνει ενα δεμένο αποτέλεσμα με σταδιακή αλλαγη απο το ένα χρώμα στο άλλο. Επισης χρησιμοποιώντας το με μικρές κυκλικες κινισεις στο ανω βλεφαρο, απλώνει τέλεια σκιες σε μορφή κρέμας, χωρις να αφήνει γραμμές. 



6. Πινέλο για σβήσιμο, ανακάτεμα και εφαρμογή σκιάς ΙΙ MAC 222/Sigma E35 Φυσική τρίχα, πιο μακρυές τριχες απο το 217/Ε25, και πιο στρογγυλό τελειωμα. Εχει τις ιδιες χρησεις με το 217/Ε25, ίσως αν έχετε μικρά μάτια, βολεύει περίσσοτερο καθώς οι τρίχες του δεν ανοίγουν οσο το 217/Ε25.

7.Πινέλο για σβήσιμο σκιάς και ανακάτεμα MAC 224/Sigma Ε40
Φυσική τριχα, ειναι πιο πυκνό απο τα άλλα 2 πινέλα για ανακατέμα και σβήσιμο, πιο κοντές τρίχες απο το 222/Ε35 και πιο στρογγυλό τελείωμα απο το 217/Ε25. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σβήσιμο,ανακάτεμα σκιάς αλλα και για concealer.Τέλειο σε εφαρμογη concealer για κατω απο τα μάτια, γιατι απλώνει το προιόν ομοιόμορφα, λεπτά, δεν αφήνει γραμμές και ετσι το αποτέλεσμα φένεται αψεγάδιαστο σε αντίθεση με ένα πινελο concealer που κανει πιο βαρυά εφαρμογή.

8. Το πινελο 'μολυβι' MAC219/Sigma E30 Φυσική τρίχα. Οι τρίχες ειναι πυκνές, σχηματισμένες σε λεπτο κυλινδρικό σχημα, με ελαφρώς μυτερή άκρη. Αυτο το πινέλο χρησιμοποιήται για την εφαρμογή σκιάς στην εσωτερική γωνία του ματιού, εκει που εφαρμόζουμε το πιο φωτεινό χρώμα. Μπορεί να χρησιμοποιήθει για να σβήσουμε το μολύβι-οταν θέλουμε ένα πιο smokey αποτέλεσμα. Ακομα, μπορει να εφαρμοσει σκιά στην εξωτερική γωνία και μέσα στο κοκκαλο, ομως επειδή είναι πολύ λεπτό και πυκνό, το χρώμα που θα βγάλει θα είναι πολύ έντονο και είναι απαραίτητο να σβηστεί μετα με ενα πινέλο 217/Ε25.


9. Πινέλο με γωνία για eyeliner και γέμισμα φρυδιών MAC266/Sigma E65
Είναι απο συνθετική τρίχα για να μπορεί να κρατάει καλύτερα την υγρή μορφή του eyeliner και να μην το αποροφάει. Χρησιμοποιήται για eyeliner σε κάθε μορφη, gel, κρεμα ή μολύβι. Είναι ιδιαιτερα λεπτο, και μπορεί να γεμίσει τα φρυδια με ενα κατάλληλο χρωμα σκιάς,το εποτελεσμα που δίνει είναι πιο φυσικό απο το μολύβι φρυδιών. 









10. Πινέλο λεπτό για eyeliner MAC209/Sigma E05


 συνθετικη τρίχα, πολυ λεπτό για eyeliner. Σχηματίζει πολύ λεπτή γραμμή eyeliner σε σχέση με το MAC266/Sigma E65.









Τα πινέλα είναι μια επένδυση στο μακιγιάζ γιατι εφόσον είναι καλά και φροντίζονται κατάλληλα, κρατάνε καιρό και δίνουν σημαντική αλλαγή στην εικόνα του μακιγιάζ. Αν απο ολα τα πινέλα επιλέγατε κάποια, τα απολύτως απαταιτητα ειναι:

MAC 252/Sigma E60 ή MAC 239/Sigma E55 

MAC217/Sigma E25

MAC 224/Sigma Ε40

MAC266/Sigma E65


Τα πινέλα MAC, τα βρισκεται όλα στα καταστηματα MAC και τα Sigma πωλουνται online εδω http://www.sigmabeauty.com/?Click=8823 



makeupfashionfacegr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου