Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ωραίες κοιμωμένες



Λίγο πριν φτάσει η ώρα του ύπνου, οι εγχώριες και μη σταρ φροντίζουν στο maximum την επιδερμίδα τους.

Kylie Minogue


Εκτός από την καθημερινή άσκηση και την προσεγμένη διατροφή, η διαχρονική τραγουδίστρια φροντίζει το σώμα της και με τα κατάλληλα αδυνατιστικά και συσφιγκτικά προϊόντα. Τα χρησιμοποιεί κάθε βράδυ, πριν πέσει για ύπνο, κάνοντας απαλές κινήσεις μασάζ, ώστε η αντιαισθητική κυτταρίτιδα -αν υπάρχει- να μειωθεί αισθητά.
Body tonic slim, Garnier, €15,90



















Taylor Swift


Οι ατέλειωτες ώρες με 12ποντες γόβες κουράζουν τα πόδια. Η καθημερινή φροντίδα και ενυδάτωση, είτε με ποδόλουτρο είτε με ιδιαίτερες κρέμες, θεωρείται απαραίτητη για τη γνωστή σταρ.
Feet & legs stimulating, Vaseline, €4,06



























Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη


Οι leave-in κρέμες, που δεν χρειάζονται ξέβγαλμα, αποτελούν τη μεγάλη αδυναμία της. Έτσι, δεν θα μπορούσε να μη διαπρέπει σε κάθε της εμφάνιση και να μην τραβά τα βλέμματα, τόσο για τις ενδυματολογικές επιλογές της όσο και για τα αστραφτερά μαλλιά της.
Yuko relaxing leave-in cream, Sunsilk Co-creations, €2,50





















Leighton Meester


Τα μυρωδάτα αφρόλουτρα με απαλή σύνθεση και ιδιαίτερα ενυδατική δράση ανήκουν στις μεγάλες αδυναμίες της. Η καθημερινή χρήση τους, σε συνδυασμό με ενυδατικές και αναζωογονητικές κρέμες, προσδίδει βελούδινη αίσθηση στο δέρμα της.
Harmony time cream bath, Nivea €2

























Jessica Simpson


Τα προϊόντα φαρμακείου φημίζονται για την άμεση δράση τους στο δέρμα. Από τα αγαπημένα φαρμακευτικά καλλυντικά της Jessica Simpson είναι και εκείνα που καθαρίζουν σε βάθος την επιδερμίδα, αφαιρώντας και το παραμικρό ίχνος μακιγιάζ, ακόμα και το αδιάβροχο.
Removing cream, Coverderm, €21























Έλλη Κοκκίνου

Η αψεγάδιαστη οδοντοστοιχία της εγχώριας σταρ είναι αποτέλεσμα καθημερινής φροντίδας κατ’ οίκον, αλλά και συχνών επισκέψεων στον προσωπικό της οδοντίατρο. Η ίδια επιλέγει πάντα με μεγάλη προσοχή τις οδοντόκρεμες που χρησιμοποιεί, ώστε να χαρίζουν στα δόντια της το ολόλευκο και αστραφτερό αποτέλεσμα που επιθυμεί.
Pro smalto, Sensodyne, €3,98





















myself.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου