Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Απίστευτα κι όμως αληθινά



Το πλούσιο νεσεσέρ τους δεν τους αρκεί. Οι υψηλές απαιτήσεις της εμφάνισής τους βάζουν το πολυμήχανο μυαλό τους σε απόλυτη δράση. Το δαιμόνιο beauty case τους θέτει στην υπηρεσία της άψογης εμφάνισής τους κάθε πιθανή «πρώτη ύλη».

Αν είστε τολμηρή, δοκιμάστε τα!


Halle Berry- Κόκκοι από καφέ


Η πάντα fit ηθοποιός  έχει βρει τον τρόπο να αντιμετωπίσει οριστικά την απειλή της κυτταρίτιδας στη σιλουέτα της: τρίβει  μανιωδώς το πρωί και το βράδυ τους μηρούς τους με κόκκους  καφέ!





























Cindy Crawford- Γάλα


Το τοπ μόντελ των ’80s «κλειδώνει» την λάμψη και το σεξάπιλ στο πρόσωπό της παρότι ήδη διανύει την πέμπτη(!) δεκαετία της ζωής της   χρησιμοποιώντας… γάλα ως ενυδατική κρέμα. Η ίδια έχει δηλώσει πως αναμιγνύει σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους ίσα μέρη γάλακτος και νερού, και  ψεκάζει το πρόσωπό της σε τακτά  χρονικά διαστήματα στη διάρκεια της  ημέρας.



















Julia Roberts - Ελαιόλαδο


Όταν είσαι η πιο ακριβοπληρωμένη σταρ του Χόλιγουντ, πρέπει να δείχνεις  τέλεια από την κορυφή ως τα νύχια. Εξ’ ου και η Τζούλια μουλιάζει επί μισή ώρα μία φορά την εβδομάδα τα νύχια της σε ελαιόλαδο.





























Nicole Kidman - Χυμός από βατόμουρο


Ξεβγάζει τα μαλλιά της με χλιαρό χυμό από βατόμουρο προκειμένου να διατηρήσει ζωηρό και λαμπερό το χρώμα τους.































Teri Hatcher - Κόκκινο κρασί


Η «Νοικοκυρά σε Απόγνωση» νιώθει  περίφημα όταν μουλιάζει επί τουλάχιστον 20 λεπτά σε μια μπανιέρα  γεμάτη με ζεστό νερό και μπόλικο…  κόκκινο κρασί, το οποίο χρησιμοποιεί  για να έχει απαλό δέρμα.





























Jennifer Love Hewitt - Οδοντόκρεμα

Καταπολεμά τις δυσχρωμίες και τα σπυράκια τοποθετώντας ελάχιστη ποσότητα από οδοντόκρεμα στα επίμαχα σημεία κατά τη διάρκεια της νύχτας.

























myself.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου