Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

BC Sun Protect: Νέα Σειρά για τα Μαλλιά από την Schwarzkopf


BC Sun Protect: Νέα Σειρά για τα Μαλλιά από την Schwarzkopf BC Sun Protect: Νέα Σειρά για τα Μαλλιά από την SchwarzkopfPhoto credits: Schwarzkopf Professional






















Η Schwarzkopf Professional υποδέχεται το καλοκαίρι με μία νέα, απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία για τις αισθήσεις, τη νέα BC Sun Protect

Είναι γεγονός ότι οι ακτίνες UV, το αλάτι, ο αέρας και η περιβαλλοντική μόλυνση επιτίθενται πραγματικά στα μαλλιά μας και τα συμπτώματα είναι ορατά, όπως άτονη εμφάνιση, ξηρά και απείθαρχα μαλλιά. Όμως στην πραγματικότητα, οι πιο σημαντικές φθορές προκαλούνται στην εσωτερική δομή της τρίχας. 

Η νέα σειρά BC SUN PROTECT, με το νέο σύστημα διπλής προστασίας συνδυάζει ισχυρά φίλτρα UV, που προστατεύουν τα μαλλιά από τις βλαβερές ακτίνες UV, με την αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε, η οποία ενεργεί ενάντια στις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από τον ήλιο και την μόλυνση. 


Παράλληλα, η καινοτομική νέα σύνθεση συνδυάζει την τεχνολογία Amino Cell Rebuild, διεισδύοντας βαθιά μέσα στην τρίχα για να επανορθώσει την εσωτερική κυτταρική της δομή με έλαια φοίνικα και Panthenol που χαρίζουν ουσιαστική ενυδάτωση στα ταλαιπωρημένα από τον ήλιο μαλλιά. 


Με το συνδυασμό αυτό, η σειρά BC Sun Protect προστατεύει και επανορθώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά από τον ήλιο, μετατρέποντας τα σε λαμπερά και πανέμορφα μαλλιά όλο το καλοκαίρι.  

Στις νέες ανανεωμένες συσκευασίες, θα δεις πλέον και ένα νέο προϊόν, το BC SUN HAIR PROTECION OIL, για βαθιά επανόρθωση, ενυδάτωση και προστασία. 

Πιο συγκεκριμένα, το νέο HAIR PROTECTION OIL, χάρη στην εξαιρετικά ανάλαφρη φόρμουλα του, θρέφει βαθιά τα μαλλιά που έχουν εκτεθεί στον ήλιο χωρίς να τα βαραίνει, δημιουργώντας στην τρίχα μια αόρατη ασπίδα προστασίας ενάντια στις υπεριώδεις ακτίνες και τις ελεύθερες ρίζες. Παράλληλα, χαρίζει εξαιρετικά φυσική λάμψη και απαλότητα, χωρίς καθόλου αίσθηση λιπαρότητας.

Με τη νέα BC SUN PROTECT σειρά της εταιρίας Schwarzkopf μπορείς να αφεθείς στο χάδι του ήλιου, προστατεύοντας τα μαλλιά σου και χωρίς κίνδυνο!

Τη νέα σειρά θα βρεις διαθέσιμη στα ράφια με τα προιόντα της Schwarzkopf Professional.
ladieswall.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου