Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Bold & beautiful




Όπως κάθε σεζόν, έτσι και φέτος, τα hot trends στα μαλλιά και το μακιγιάζ θα ολοκληρώσουν με χάρη τις πιο cool εμφανίσεις μας. Όταν μάλιστα «ντύνονται» με την καλύτερη ανοιξιάτικη διάθεση, τότε αναμφισβήτητα θα εντυπωσιάσουν, εσάς και τους γύρω σας.

Παλ τόνοι στα χείλη


Αποτελούν διαχρονική αξία στο μακιγιάζ και συνδυάζονται άψογα τόσο με τους smokey όσο και με τους παλ τόνους στα μάτια. Οι Blugirl, Lanvin, Dolce & Gabbana και Versus Versace αποθέωσαν φέτος τη ladylike κομψότητα των παλ αποχρώσεων.
Κραγιόν σε σχήμα καρδιάς, Color trend, Avon, €6,95























Μεταλλικές σκιές ματιών


Ο ιδανικός σύμμαχος για ένα τέλειο smokey μακιγιάζ. Οι οίκοι Valentino, Roberto Cavalli και Emporio Armani τίμησαν δεόντως τη δυναμική που προσφέρουν οι μεταλλικές αποχρώσεις, συνδυάζοντάς τις με τις ανοιξιάτικες ενδυματολογικές δημιουργίες τους.
Σκιά wet & dry sparkler for eyes, Erre Due, €9,20





















Χαμηλό σινιόν


Ανέκαθεν ρομαντικοί, οι οίκοι Chloé και Nina Ricci συμπεριέλαβαν τους χαμηλούς κότσους σινιόν στις ανοιξιάτικες κολεξιόν τους, με μεγάλη επιτυχία.
Καφέ τσιμπιδάκια μαλλιών, Hondos Center, €2,30



























Φράντζα


Οι ειδικοί των Louis Vuitton και Michael Kors εντυπωσίασαν το κοινό τους με το λανσάρισμα του συγκεκριμένου look, δίνοντάς του power rock χαρακτήρα. Υιοθετήστε το άφοβα, ειδικά αν έχετε μεγάλο μέτωπο.
Προϊόν styling, texture mud, Schwarzkopf Essensity, €15,95























Έντονα χρώματα


Εντοπίσαμε την εν λόγω τάση στις πασαρέλες των Fendi, Dior, Moschino, αλλά και της «δικής μας» Μαίρης Κατράντζου. Σκιές σε χαρούμενες φλούο αποχρώσεις τραβούν τα βλέμματα, ενώ συνδυάζονται με εντυπωσιακές ενδυματολογικές επιλογές και αξεσουάρ σε παρεμφερή χρωματική παλέτα.
Τριπλή παλέτα σκιών, Max effect trio eye shadow, Max Factor, €13,07



















Έντονα φρύδια


Σε αντίθεση με τις beauty επιταγές προηγούμενων ετών, τα τελευταία χρόνια είθισται οι γυναίκες να αφήνουν τα φρύδια τους χοντρά, πάντα όμως καλοσχηματισμένα. Κάτι τέτοιο επιβεβαιώνουν και οι πασαρέλες των οίκων Dolce & Gabbana, Salvatore Ferragamo και Hermès.
Τζελ για τα φρύδια και τις βλεφαρίδες, brow & lash gel, The Body Shop, €11

















Τουρμπάνι στα μαλλιά

Η Jackie Ο και η Brigitte Bardot συνήθιζαν να φορούν τουρμπάνι στο κεφάλι, σήμα-κατατεθέν των θρυλικών ’70s. Ίσως οι διάσημοι οίκοι Moschino και Rochas να εμπνεύστηκαν από τις σταρ της εποχής. Σειρά σας να υιοθετήσετε αυτό το glamorous look.
Μπεζ κορδέλα με λουλούδια, Accessorize, €19





















myself.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου