Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Jump for Style




Από τα must-have κομμάτια της σεζόν, η ολόσωμη φόρμα φλερτάρει με τις φετινές τάσεις και είναι το μόνο που χρειάζεστε για να πραγματοποιήσετε ένα ολοκληρωμένο και επίκαιρο fashion statement.
- Aν τα εμπριμέ patterns σάς τρομάζουν, χρησιμοποιήστε το πιο stylish όπλο: ένα ζευγάρι πλατφόρμες σε γήινη απόχρωση θα επιμηκύνει με τον πιο κομψό τρόπο τη σιλουέτα σας.
- Οι μεταλλικές αποχρώσεις προσδίδουν glam διάσταση και party διάθεση στο σύνολο. Αποφύγετε να τα συνδυάσετε με ογκώδη εκκεντρικά αξεσουάρ.
 -Τα παπούτσια Oxford αισθητικής εντάσσονται εύκολα ακόμα και σε boho chic σύνολα, αρκεί βέβαια οι γήινες αποχρώσεις να αποτελούν το συνδετικό κρίκο.
- Για να κερδίσετε μερικούς έξτρα πόντους ύψους, επιστρατεύστε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια και γυρίστε λίγο το ρεβέρ του παντελονιού, ώστε να αναδειχθούν.
- Κάθε γκαρνταρόμπα οφείλει να περιλαμβάνει ένα ζευγάρι σκούρες πλατφόρμες, αφού είναι η απόλυτη δημιουργία-μπαλαντέρ για το χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι.
- Όταν το σύνολο κινείται σε ήπιους τόνους, μη φοβηθείτε να δώσετε στα παπούτσια τον πρωταγωνιστικό ρόλο, επιλέγοντας ένα εντυπωσιακό ζευγάρι με έθνικ χαρακτήρα.
myself.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου