Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Μανικιούρ: Πώς να Δημιουργήσεις το Εφέ της Εφημερίδας στα Νύχια σου!


Μανικιούρ: Πώς να Δημιουργήσεις το Εφέ της Εφημερίδας στα Νύχια σου!Μανικιούρ: Πώς να Δημιουργήσεις το Εφέ της Εφημερίδας στα Νύχια σου!























Σίγουρα οι περισσότερες από εσάς θα το έχετε δει σε κάποια φωτογραφία. 

Είναι από τις τελευταίες τάσεις στο μανικιούρ και άκρως καλοκαιρινή και χαρούμενη πρόταση για το καλοκαίρι. Η εφημερίδα γίνεται διακοσμητικό στοιχείο στα νύχια σου και προκαλεί τις εντυπώσεις!

Εάν λοιπόν θέλεις να το δοκιμάσεις και εσύ, θα πρέπει να σου πούμε ότι η διαδικασία είναι ιδιαίτερα εύκολη και αξίζει την προσπάθειά σου! 

Πώς θα το Κάνω; 

1.
 Καταρχήν και αφού έχεις λιμάρει τα νύχια σου στο επιθυμητό σχήμα, φρόντισε να απομακρύνεις τα πετσάκια και τους δώσεις όσο πιο λεία επιφάνεια γίνεται. Αυτό θα σε βοηθήσει αργότερα ώστε να έχεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα στην τελική εικόνα τους.

2. Πέρασε τα νύχια σου με ένα λευκό – διαφανές μανό. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι όσο πιο απαλή και ανοιχτή η απόχρωση, τόσο πιο ευδιάκριτο θα είναι το εφέ της εφημερίδας στα νύχια σου.

3.
 Σε ένα μικρό ποτηράκι βάλε οινόπνευμα, τόσο ώστε να καλύπτει όλη την επιφάνεια του νυχιού σου μόλις βυθίζεις τα δάχτυλά σου μέσα.

4. Πάρε μια εφημερίδα μονόχρωμη και κόψε την σε λεπτές λωρίδες. Φρόντισε το φάρδος τους να καλύπτει πλήρως την επιφάνεια των νυχιών σου.

5. 
Μόλις το βερνίκι στα νύχια σου στεγνώσει καλά (πολύ σημαντικό αυτό), βύθισε ένα – ένα τα δάχτυλά σου στο ποτηράκι με το οινόπνευμα και στη συνέχεια τοποθέτησε επάνω τους τα κομμάτια λωρίδες από την εφημερίδα. (Η διαδικασία θα πρέπει να γίνεται διαδοχικά σε ένα νύχι κάθε φορά και κατά την τοποθέτηση της λωρίδας να ασκείς ελαφριά πίεση για 50 περίπου δευτερόλεπτα).

6. Πέρασε τα νύχια σου με ένα διαφανές γυαλιστικό που θα τους δώσει περισσότερη λάμψη και διάρκεια!

Και έτοιμη! 


Δες το παρακάτω βίντεο για να δεις τη διαδικασία και στην πράξη!


ladieswall.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου