Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

How to: Tέλειες φυσικές βλεφαρίδες!

Τα μάτια είναι απο τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά του προσώπου και σίγουρα κάνουμε οτι καλύτερο για να τα αναδέιξουμε. Ακομα και αν δεν ασχολήστε ιδιαίτερα με το μακιγιάζ των ματιών δεν παραλειπετε ποτέ να χρησιμοποιήσετε μάσκαρα. 

Παρόλο που η φροντίδα για τις βλεφαρίδες δεν είναι πολυ διαδεδομένη, υπάρχουν μερικα πράγματα που ενισχύουν την υγεία και την εμφάνιση τους και κάνουν την διαφορά. 
Το πιο βασικό κομμάτι ειναι να αφαιρείται τελείως η μάσκαρα, και ειδηκά απο τις ρίζες των βλεφαρίδων, που επηρέαζονται περισσότερο. Τα υπολοίματα μάσκαρας, κάνουν τις βλεφαρίδες αδύναμες και με τα χρόνια πιο ευάλωτες για να αρχίσουν να πέφτουν. 

Υπάρχουν πολλά προιόντα ειδηκά για την φροντίδα και την θρέψη των βλεφαρίδων πλούσια σε βιταμίνες Β και D. Ενα προιόν που ειναι φυσικό και πολύ αποτελεσματικό έιναι το καστορέλαιο (μπορεί να εφαρμοστεί και στα φρύδια) το οποίο θρέφει και αυξάνει των ρυθμο άναπτυξης των βλεφαρίδων και μπορείτε να το εφαρμόζετε κάθε βράδυ. Ειναι πολυ απλή και σύντομη διαδικασία. 


Για να αναδείξετε τις βλεφαρίδες σημαντικό προιόν είναι η μάσκαρα. Για τα μέγιστα καλύτερα αποτελέσματα πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο βουρτσάκι μάσκαρας που θα δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Τα βουρτσάκια που έχουν καμπύλη, ειναι η κατάλληλα εγια να δουλέψετε την μάσκαρα σε πολλές βλεφαρίδες ταυτόχρονα και να δώσετε μια ελαφρυά καμπύλη χωρίς να χρησιμοποιήσετε ψαλιδάκι βλεφαρίδων. 


Τα έυκαμπτα, λαστιχένια βουρτσάκια ειναι κατάλληλα για να δώσουν όγκο στις βλεφαρίδες ,


ένω τα βουρτσάκια  με τρίχες χτένας ξεχωρίζουν και δίνουν μήκος στις βλεφαρίδες. 


 










Παρόλα αυτα άν έχετε κοντές βλεφαρίδες, είναι καλο να επιλέξετε ενα βουρτσάκι με κοντές τρίχες για μεγαλύτερη ακρίβεια στην εφαρμογή μάσκαρας. 







Αν προτιμάτε να χρησιμοποιήτε ψαλιδάκι βλεφαρίδων για να δώσετε καμπύλη, μπορείτε να το ζεστάνετε λιγο με το πιστολάκι πριν το εφαρμόσετε στις βλεφαρίδες. Αν βάλετε λιγη πούδρα ή αν έχει πέσει σκια στις βλεφαρίδες είναι καλό γιατι θα βοηθήσει την μάσκαρα να κολλήσει στις βλεφαρίδες και να γίνει πιο σταθερή. 





Μπορείτε να ρυθμίσετε πόσο μάσκαρα θέλετε βάζοντας επιπλέον στρώσεις-αυτό θα δώσει έντονο αποτέλεσμα. Περιμένετε να στεγνώσει η πρώτη στρώση , η δεύτερη κ.ο.κ. μέχρι να απλώσετε την επόμενη ειδηκά αν χρησιμοποιήσετε αδιάβροχη μάσκαρα. Αν βάζετε στρώσεις χωρίς να έχει στεγνώσει η προηγούμενη, η μάσκαρα θα κάνει κόμπους στις βλεφαρίδες και θα κολλάει.Χτενίστε τις βλεφαρίδες πριν και μετα την εφαρμογή μάσκαρας για καλύτερα αποτελέσματα. 
makeupfashionfacegr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου