Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

5 looks παντός καιρού

Μερικές τάσεις ομορφιάς είναι πάντα επίκαιρες, χειμώνα - καλοκαίρι.

Δείτε πως να τις υιοθετήσετε στις διακοπές σας. 


Ατημέλητα Μαλλιά

Μπορεί να φταίει το ότι είναι απαλλαγμένο από κάθε τυπικότητα, το ατημέλητο στιλ όμως γίνεται ολοένα και περισσότερο αποδεκτό, ειδικά στις διακοπές που οι ρυθμοί είναι χαλαροί. Νεανικό, άκρως ερωτικό (μιας και είναι... out of bed) και απόλυτα cool, αποπνέει έντονες δόσεις Glamour.

Ατημέλητα Μαλλιά Τώρα
Τα ατημέλητα μαλλιά έχουν αποκτήσει πια περισσότερη κίνηση και καθαρότητα, ενώ το styling είναι πιο εμφανές. Υιοθετήστε το σε ένα girlie cocktail look για χαλαρές βραδιές σας νησιά. 






Κόκκινα χείλη


Τι θα μπορούσε να δηλώνει ένα ζωηρό κόκκινο χρώμα στα χείλη; Τι άλλο από μια δυνατή τολμηρή και απόλυτα κομψή γυναίκα. Και, όπως όλοι συμφωνούν, περισσότερο από κάθε άλλη τάση το κόκκινο κραγιόν μπορεί να έρχεται και να φεύγει από την μόδα, πάντα όμως επιστρέφει δημιουργώντας την πιο κλασική αξία στο μακιγιάζ – ιδιαίτερα αν η υφή του είναι ματ. 

Κόκκινα χείλη τώρα
Το κόκκινο χρώμα στα χείλη ταιριάζει και στο καλοκαίρι, αρκεί να κρατήσετε το υπόλοιπο μακιγιάζ και σύνολο minimal. Φορέστε λευκά ή έντονα μονόχρωμα ρούχα και πιάστε τα μαλλιά σας σε ένα sleek κότσο. Μην παραλείψετε την πιο σημαντική συμβουλή: το χρώμα πρέπει να είναι τέλεια απλωμένο και σχεδιασμένο πάνω στα χείλη.






Μαλλιά με όγκο

Ποια άραγε από εμάς δεν θα ήθελε να είχε πλούσια μαλλιά που ακτινοβολούν; Τα φουντωτά μαλλιά εκτός από το ότι θα σας χαρίσουν νεανικό loοκ, δεν θα σας αφήσουν να περάσετε ποτέ απαρατήρητη. Είναι πραγματικά ο πιο εύκολος τρόπος για να διατηρήσετε την θηλυκότητά σας, γι’ αυτό και τα λατρεύουμε.

Μαλλιά με όγκο τώρα
Φέτος το καλοκαίρι τα μαλλιά με όγκο αποκτούν περισσότερη κίνηση. Μερικές πιο ελεύθερες μπούκλες και περισσότερο ύψος θα δώσουν σίγουρα στα μαλλιά σας τον παλμό των 80s. 










Smoky Eyes

Πρόκειται για το πιο κλασικά «σαγηνευτικό», βραδινό look. Όσον αφορά το αποτέλεσμα, μην έχετε κανένα άγχος, μια και όσο πιο πολύ το προσπαθείτε, τόσο πιο εύκολα θα γίνεται εξπέρ. Ένα πετυχημένο smoky eyes look, περιλαμβάνει διαβαθμίσεις στο χρώμα, ξεκινώντας από πολύ σκούρο, φτάνοντας στο τόξο του φρυδιού με την πιο ανοιχτή απόχρωση. Στην πραγματικότητα δηλαδή η σωστή διαβάθμιση χρωμάτων είναι που κρίνει την επιτυχία του συγκεκριμένου μακιγιάζ.

Smoky Eyes τώρα
Το καλοκαίρι θέλει το smoky look να γίνεται με φωτεινές αποχρώσεις και όχι με τα καθιερωμένα μαύρο και καφέ. Λίγη δόση shimmer θα χαρίσει λάμψη στο βλέμμα κάνοντας το να φαίνεται απόλυτα θερινό. 








Μαύρη Γραμμή

Μια απλή μαύρη γραμμή μπορεί να δημιουργήσει όλα τα στιλ (σέξι, καθωσπρέπει, ροκ) στο μακιγιάζ των ματιών. Υιοθετήστε την παντού χωρίς περιορισμό. Το κλειδί για μια επιτυχημένη μαύρη γραμμή; Τι άλλο από το να βρείτε τη γραμμή που ταιριάζει στο δικό σας σχήμα ματιών, αλλά και στην επιλογή της υφής -μουτζουρωμένη με kohl, ελαφρώς ατελής με μολύβι, τέλεια με eyeliner- και φυσικά να εξασκηθείτε για ένα τέλειο αποτέλεσμα. 

Μαύρη Γραμμή Τώρα
Η γραμμή στο άνω βλέφαρο οφείλει να έχει πιο ρομαντικό ύφος, μιας και δεν είναι μια σκληρή γραμμή τέλεια σχεδιασμένη, αλλά πιο λεπτή, ανάλαφρη και χωρίς πολλές εντάσεις. Το τέλειο αποτέλεσμα θα το πετύχετε με ένα πολύ μαλακό μολύβι, μια και θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε χωρίς λάθος, ακριβώς το σχήμα του ματιού σας.



myself.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου