Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Τα μυστικά της Cameron Diaz


Οι καλοκαιρινές συμβουλές της 39χρονης καλλονής για τέλεια πόδια.

Cameron Diaz

• Φροντίζει μετά από το ντους να απλώνει μια γενναιόδωρη δόση ενυδατικής κρέμας, την οποία αφήνει να στεγνώσει για μερικά λεπτά πριν αρχίσει να ντύνεται.
Το μόνιμα ενυδατωμένο δέρμα είναι πιο ελαστικό και κατά συνέπεια πιο ανθεκτικό στη χαλάρωση.
• Όταν θέλει να αποτριχώσει εύκολα και γρήγορα τα πόδια της απλώνει σε όλη την επιφάνειά τους μικρή ποσότητα κοντίσιονερ και στη συνέχεια ολοκληρώνει τη… beauty δράση με ένα ξυραφάκι.
• Κατά τις πρωινές ώρες στην παραλία χρησιμοποιεί ένα αντιηλιακό σε μορφή σπρέι για να απλώνεται εύκολα το προϊόν με αντιηλιακό δείκτη 10 ή 15.
• Χρησιμοποιεί πάντα μια βαθιά ενυδατική και ελαφρώς ιριδίζουσα after sun λοσιόν για να έχει ομοιόμορφη όψη και να αποτρέψει το ξεφλούδισμα.
• Στην παραλία προτιμά να απλώνει λάδι σε όλη την επιφάνειά τους προκειμένου να φαίνονται λεία και φυσικά λαμπερά.
Υποδεχθείτε το καλοκαίρι με την νέα tanning chic συνταγή μαυρίσματος από την Oriflame και την νέα σειρά αντιηλιακών προιόντων SOL. Εφαρμόστε την κατά γράμμα αφού πρώτα την διαμορφώσετε ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, προστατεύστε στο maximum το δέρμα σας και αποκτήστε το πολυπόθητο sexy χρυσαφένιο χρώμα!

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ SUMMER CHIC ΜΑΥΡΙΣΜΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετούμε την λοσιόν/κρέμα στην παλάμη των χεριών. Ανακατεύουμε ελαφρώς και στην συνέχεια απλώνουμε με απαλές κυκλικές κινήσεις το προιόν ομοιόμορφα στο πρόσωπο και το σώμα αντίστοιχα. Ανανεώνουμε την ποσότητα μετά από τις συχνές βουτιές στην θάλασσα και δεν ξεχνάμε να χρησιμοποιήσουμε συστηματικά την λοσιόν προσώπου και στις εξορμήσεις στην πόλη καταπολεμώντας την φωτογήρανση. Ολοκληρώνουμε με την εις βάθος ενυδάτωση όλων των σημείων με την after sun λοσιόν για άμεση θρέψη και μερικές πινελιές από ένα πλούσιο γαλάκτωμα χρυσαφένιας λάμψης.
myself.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου