Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

5 hot updos των σταρ




Οι τελετές απονομής βραβείων είναι μόνο η αφορμή. Με την τέλεια δικαιολογία μιας glam εμφάνισης στο απαιτητικό και ιδιαίτερα «αυστηρό» red carpet οι κορυφαίοι hair experts «αφηνίασαν» με τις βούρτσες, τις φουρκέτες και τα hairsprays τους.
 

Αυτή τη φορά τα πράγματα ακολούθησαν μια ξεκάθαρα «ανοδική πορεία» και με συνοπτικές διαδικασίες - όπως προκύπτουν από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα - τα δημιουργικά updos «στέφονται» το χτένισμα του μήνα!

Κάντε ό,τι έκαναν οι σταρ τηρώντας τους κανόνες…




1. Για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του κότσου σας κρεπάρετε ομοιόμορφα τις ρίζες στην κορυφή του κεφαλιού με μια πολύ λεπτή χτένα.
2. Χρησιμοποιήστε στο τελείωμα ένα σπρέι φιξαρίσματος και λάμψης για να ενισχύσετε το natural glow των μαλλιών και να φαίνεται πιο glam το τελικό αποτέλεσμα.
3. Για ένα 100% σοφιστικέ look κατεβάστε τους τόνους τοποθετώντας το σινιόν πολύ χαμηλά στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
4. Για ένα τολμηρό party look ασπαστείτε την νεανική επιλογή της Winona Ryder για ένα ψηλό ponytail με όγκο και αβίαστη κίνηση λόγω των πολλών παιχνιδιάρικων βαγκ.
5. Για μια ρετρό αισθητική που εμπνέεται και μιμείται τα big hair των 60s, δώστε όγκο κυρίως στις μπροστινές τούφες ακριβώς όπως κάνει η Eva Longoria. Προσοχή στην δυσαναλογία του όγκου των μαλλιών με το πρόσωπό σας ώστε το τελικό look να είναι κολακευτικό και όχι αντιαισθητικό.
6. Για μια easy & cozy προσέγγιση με off carpet σεξαπίλ αφήστε μερικές τούφες -παραδειγματιστείτε μόνο από την Nicole Kidman- να πέφτουν επιμελώς ατημέλητα και στις δύο πλευρές του προσώπου.
7. Αναγκαία τελική πινελιά ένα κοκαλάκι-κόσμημα σε νορμάλ μέγεθος το οποίο υποχρεωτικά «εξουδετερώνει» οποιοδήποτε άλλο κόσμημα στην ακτίνα του προσώπου και του ντεκολτέ.

myself.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου