Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Χέρια κομψά



Δηλώνουν πως το βερνίκι αποτελεί το τέλειο "αξεσουάρ", καθώς με μερικές μόνο πινελιές είναι ικανό να μεταμορφώσει και να αναδείξει οποιοδήποτε look τους. Εσείς επιλέξτε μέσα από την γκάμα οκτώ Hollywood chic χρωμάτων, έτσι όπως διαμορφώθηκε από τις πιο πρόσφατες black tie αλλά και street εμφανίσεις των σταρ.

Ωστόσο, αν είστε αναποφάσιστη και τολμηρή, δοκιμάστε το συνδυασμό δύο ή και περισσότερων τόνων (μαύρο-λευκό, ροζ-μπεζ!) δημιουργώντας μια manicure palette- αγαπημένο nail trend της punk chic Rihanna- βάφοντας με το ίδιο χρώμα το νύχι σε κάθε δεύτερο δάχτυλο εναλλάξ.





Rihanna

Το μακρύ μήκος των νυχιών είναι το ζητούμενο της 23χρονης juicy σταρ η οποία επιλέγει την απόχρωση του κόκκινου τριαντάφυλλου για να εκφράσει την back to the 50s διάθεσή της. 































Lea Michelle

Η 25χρονη χαμαιλέων των red carpets, ολοκληρώνει την εντυπωσιακή εμφάνισή της με τουαλέτα από παγιέτες σε navy blue απόχρωση με ένα μανικιούρ σε midnight blue τόνους.































Eva Mendes

Το παστέλ ροζ αποκτά μια αισθησιακή διάθεση και καλύπτεται με ένα ματ πέπλο που το κάνει casual στα χέρια της 37χρονης ρετρό beauty queen. 



































Kristen Bell

Την ομαλή μετάβαση στην smooth chic παλέτα της άνοιξης επιλέγει η 30χρονη fashionista η οποία ντύνει με μια καμηλό απαλή απόχρωση τα ακροδάχτυλά της.































Alexa Chung

Η 27χρονη Βρετανίδα trendsetter, μοντέλο, παρουσιάστρια και contributor στην Βρετανική Vogue φρεσκάρει με ανοιξιάτικη διάθεση τα all time classic βερνίκια του νεσεσέρ της επιλέγοντας ένα μανικιούρ σε off white τόνους.





























Evan Rachel Wood

Το σέξι κόκκινο χρώμα πρωταγωνιστεί σε μια εναλλακτική εμφάνιση της 24χρονης ηθοποιού που το συνδυάζει έξυπνα με τα κυρίαρχα έντονα χρώματα της σεζόν δίνοντάς του μια funky street διάσταση.





























Gwen Stefani

Το απόλυτα επιβλητικό, ροκ και πλέον απενοχοποιημένο μαύρο πλαισιώνει αρμονικά την black&white μποέμ εμφάνιση της 42χρονης σχεδιάστριας και ποπ σταρ καλύπτοντας το αυστηρά τετράγωνο σχήμα των νυχιών της. 





























Nicole Scherzinger

Η τραγουδίστρια και χορεύτρια των Pussy Cat Dollsκαι σύντροφος του Lewis Hamilton ποζάρει on camera με ένα φλούο βερνίκι στην απόχρωση των ροζ ζαχαρωτών το οποίο δημιουργεί ένα σέξι κοντράστ με την σκουρόχρωμη επιδερμίδα της.






















myself.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου