Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Met Gala 2011




«Τα Όσκαρ της ανατολικής ακτής», δηλαδή το Costume Institute Gala (Met Ball) που συμβαίνει στο Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης, αναδεικνύει κάθε χρόνο μέσα από τις red carpet εμφανίσεις που κυκλοφορούν ανά τον κόσμο, τα λαμπρότερα αστέρια της μόδας, του κινηματογράφου και της μουσικής.

Φέτος ο χορός έγινε για να τιμηθεί ο εκλιπών σχεδιαστής μόδας Alexander McQueen και να εγκαινιασθεί η αφιερωμένη σε αυτόν έκθεση του μουσείου με όνομα Savage Beauty. Η οικοδέσποινα, όπως κάθε χρόνο ήταν η σιδηρά κυρία της μόδαςAnna Wintour με συν-οικοδεσπότες την Stella McCartney τον -οσκαρικό πλέον- Colin Firth, τoν François-Henri Pinault(γενικό διευθυντή του Gucci group που έχει την Alexander McQueen μάρκα) και τη γυναίκα του Salma Hayek. Mια ματιά στις εμφανίσεις του κόκκινου χαλιού, όπου οι δημιουργίες των McQueen και McCartney κυριάρχησαν, θα σας δώσει την κατάλληλη γεύση από αυτή τη λαμπερή βραδιά. 



Rihanna

Εντυπωσιακή και με νέα κουπ που δεν επισκίασε, παρά ανέδειξε την δαντελωτή δημιουργία της Stella McCartney, φωτογραφήθηκε η αγαπητή τραγουδίστρια της ποπ.































Marc Anthony & Jennifer Lopez

Πιο ανανεωμένη από ποτέ, με νέο δίσκο, μικρά παιδιά και αγαπημένο σύζυγο, η JLo επέλεξε μια τολμηρή δημιοργία Gucci που μας δείχνει ότι αισθάνεται υπέροχα!































Renee Zellweger

Σταθερή στις αξίες της έμεινε η Renee φορώντας μια Carolina Herrera τουαλέτα, με κεντημένες κρυστάλλινες λεπτομέρειες στα πλευρά. 































Michelle Williams

Εύθραυστη και μοναδική σαν το μεταξωτό Miu Miu φόρεμα της, εμφανίστηκε η νεαρή ηθοποιός.






















Kate Hudson

Εγκυμονούσα και πολλή όμορφη, η Kate Hudsonφόρεσε στράπλες και αμπίρ (δεδομένης της κοιλίτσας) δημιουργία της συν-οικοδέσποινας Stella McCartney.































Zoe Saldana

Το νέον lime της φετινής κολεξιόν του Calvin Klein, ήταν σαν να φτιάχτηκε για την σοκολατένια επιδερμίδα της ηθοποιού.  

































Demi Moore


Με «φτερωτή» Prabal Gurung μάξι τουαλέτα, ενυπωσιακή Philip Treacy δημιουργία που κοσμεί το κεφάλι (καπέλο δεν το λες!), ψηλοτάκουνα Casadei και Cartier κοσμήματα, η Demi Moore μαγνήτισε τα βλέμματα.





























Taylor Swift

Εθεάθη με εντυπωσιακή one shoulder τουαλέτα J.Mendel, Christian Louboutin ψηλοτάκουνα και κοσμήματα Lorraine Schwartz.

































Salma Hayek

Συν-οικοδέσποινα και γυναίκα του διευθυντή της εταιρείας που ελέγχει την μπράντα Alexander McQueen, ας τολμούσε να φορέσει κάτι άλλο από McQueen. 'Οπως και να έχει το ροδακινί φόρεμα από οργάντζα της ήρθε κουτί.



























Sarah Jessica Parker

Παλιά φίλη του τιμώμενου σχεδιαστή και οπαδός, εννοείται ότι φόρεσε δημιουργία του από τη συλλογή φθινόπρωρο-χειμώνας 2005-6. 

































Madonna

Στην καλή της φίλη Stella McCartney, στράφηκε αυτή τη φορά η σταρ των σταρ, για να ντυθεί αντάξια των περιστάσεων. Ενθουσιαζόμαστε με το αποτέλεσμα, μόνο αν φέρουμε στη μνήμη την περασμένη εμφάνιση της στο ίδιο gala, που θύμιζε  υπερτροφικό κουνελάκι του Playboy δια χειρός Louis Vuitton.























Gwyneth Paltrow

Κλασσική clean cut και ξανθιά αμερικανική ομορφιά, για ακόμα μια φορά από την διαχρονική σταρ με λαμπερό Stella McCartney μάξι φόρεμα μαζί με Judith Leiber clutch και Christian Louboutin τακούνια.





























Kristen Stewart

Το σκληρό κορίτσι αποφάσισε να ντυθεί επίσημα τιμώντας την πρόσκληση και ευτυχώς διάλεξε μια Proenza Schouler τουαλέτα με δίδυμα βραχιόλια και στους δυο καρπούς, αντί για το σκισμένο της jean. 





























Josh Duhamel & Fergie

Προφανώς εμπνευσμένοι από τον βασιλικό γάμο, οιFergie σαν άλλη νύφη φόρεσε μια τουαλέτα με ουρά Marchesa με Harry Winston κοσμήματα πλεγμένα στα μαλλιά, και ο σύζυγος της (και γαμπρός στην προκειμένη) Josh Duhamel, επέλεξε Calvin Klein.



























Blake Lively

Νέα, όμορφη και λαμπερή με ηλιοκαμμένο look στο πρόσωπο, επέλεξε (σοφά αφού είναι και το νέο πρόσωπο του οίκου) Chanel,  υψηλή ραπτική από τη συλλογή φθινόπωρο-χειμώνας 2009.


























myself.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου